torstai 29. toukokuuta 2014

Cossi ja pelejä ja cossaa peleistä

Huoh, no tulipa pitkä tauko bloggaamisessa. Olen miettinyt aihetta ja ajattelin, että olisin vähän jakanut ajatuksia Traconin cossista ja muutamasta mmo:sta. En nimittäin vieläkään ole saanut siskoltani cossini kuvia joita olisin voinut laittaa tänne (toisaalta en ole hirveästi niitä vinkunutkaan).

Ottakee suttunen ilmakitara kuva :DDD
Yllätyksenä ei varmaankaan tule, että tykkään cossata peleistä. Niistä cossaaminen tuntuu itselleni paljon luontevammalta, kuin cossaaminen animesta tai mangasta. Anyways,

Olin elänyt Cosvisionista lähtien ajatuksessa, että tiedän mitä cossaan ensi Traconissa. Tai tiesin eiliseen asti. Elineistä vieläkin innostuneena, ajattelin tekeväni tämän ja näin ollen cossata siis Elin Berserkkeriä. Olin suunnitellut jo, miten teen mitkäkin osat asusta, tehnyt perinteiset listaukset, miettinyt kengät ja peruukin valmiiksi. Kaiken kaikkiaan olisin valmiina lähtemään kangaskauppaan perjantaina.

Sitten, sisko heitti viattomasti Steamin puolella "Traconiin kysyttäis Doa ryhmää, mennäänkö mukaan?".

Epäilen että nälkä saattoi vaikuttaa epätoivoiseen, vihaiseen, ärsyyntyneeseen ja itkunsekaiseen tiuskimiseen (jos chatin kautta voi ylipäätään tiuskia?). Kyseenalaistin kaiken mitä puvussa voi kyseenalaistaa. Nurisin siitä jos tuostakin. Marisin, ettei skilssini riitä sellaisen puvun toteuttamiseen. Itkin, että en millään saa valmiiksi viittä eri asetta. Uhosin, etten ole vieläkään löytänyt peruukkia kyseiseen cossiin minkä kelpuuttaisin. Kiukuttelin, etten mistään löytäisi edes kangasta cossiin.
Silti jotenkin kummassa kaiken toppuuttelun jälkeen eilen illalla tilasin ebaysta kangasta ja peruukin cossia varten ja vielä levyllisen worblaakin. Ehkä nyt on minunkin vuoroni vähän taipua cossi suunnitelmissa sitten.

Tämä
 Älkää ymmärtäkö väärin, olen halunnut tehdä tätä cossia jo kauan, mutta epäilen omia taitojani aivan  hirveästi, enkä halua näyttää rumalta tai roskasäkkiin pukeutuneelta. Vaadin itseltäni paljon, ja jos en pidä puvusta, niin sitten ei ole kivaa. Ylipäätään materiaalin ompelukin on yksi ongelma, sillä se ei paljoa anna virheitä anteeksi (tai, sehän nähdään kun kangas saapuu).

So ninja :3
 En myöskään oikein tiedä, pitäisikö nyt sitten sanoa, että cossaan Kasumia Ninja Gaiden 3:sta vaiko Dead or alive 5:stä. Periaatteessa puku on sama, mutta Doan versio on ilman viittaa ja aseita. Hahmo kuitenkin on alunperin Doasta. Le päänvaivat :D


Toinen asia mistä ajattelin puhua on pelit. Jos nyt kuitenkin jätän Wowista puhumisen sikseen, kun suhteellisen kesälomalla olen siitä (mitä nyt kiltamestari aikoo heittää kaikki ulos killasta ja tyhjentää sen, mutta ainakin pääsee omaa kiltaa kokoamaan sitten), WoDia odotellessa!
 Odotan myös innolla lauantaina, kun pääsee pelaamaan Wildstaria. Minulla on aika isot odotukset peliä kohtaan, ja mitä betassa pääsi kokeilemaan, peli tuntui hauskalta pelata. Vaikka pelin traileri ei napannut, eikä myöskään sen kummemmin fantasiascifi aiheena, silti monet pienet asiat herätivät kiinnostuksen. Yksi niistä on erilaiset Pathit, joihin liittyviä tehtäviä voi tehdä normi questailun ohessa. Jos esimerkiksi tykkäät vain mättää vihollisia voit valita Soldier Pathin ja aina silloin tällöin saattaa tupsahdella erilaisia tappohaasteita. Tai esimerkiksi, jos tykkäät tutkiskella aina mitä seuraavan mäen takana on tai vastaavaa (kuten minä) voit valita Explorer Pathin ja suorittaa erilaisia tutkiskelu haasteita, joissa yritetään sitten päästä jonnekkin tiettyyn paikkaan (juurikin sinne sen alueen korkeimmalle vuorelle, tai vastaavaa).

Aurin Wildstar trailerista
 En oikein yllättynyt kun huomasin betassa tekeväni Aurinin heti tietenkin. Vaikka Teraakin tulee pelattua, en siltikään ole selvästikkään saanut tarpeekseni korva/häntä olioista. Kokeilin myös tehdä kaikkia eri rotuja molemmilta puolilta ja ihan ok näköisiä niistä tuli. Humaneista ja Cassianeista tosin mielestäni ehkä saa miellyttävimmän näköisiä kaikista roduista. Onneksi hahmomuokkauksessa voi suhteellisen paljon säätää.

Terasta puheenollen, pääsimpä kokeilemaan Reaperia, kun viimein Europallo servuillekin saapuivat. Yleisfiilis classista on tosi mukava, ja itseäni ei haittaa se, että se on Elin only, kun Elin on lemppari rotuni (ymmärrän kyllä ärsytyksen varsinkin niiltä, jotka eivät Elineistä tykkää yhtään). Kuitenkaan ongelmilta ei julkaisemispäivänä vältytty. Ensinnäkin julkaisu myöhästyi joku nelisen tuntia (about) ja toisekseen, ilmaiset hahmoslotit eivät löytäneet kaikille perille samana päivänä. Ymmärrän niitä ihmisiä, joita ei kiinnosta poistaa hahmojaan, eivätkä näin ollen vielä pääse kokeilemaan classia.

Miun riipperi :3 En halunnutkaan kumpaakaan uusista tukkatyyleistä
 En tiedä johtuiko paikoittainen jäätyminen ja lagaaminen sitten täysistä servuista vai mistä. Omalla kohdallani jäätymistä tapahtui vain silloin kun olin paikallani tai sitten hepalla ratsastaessa. Uutta contenttia ei tainnut pelissä ollakkaan kuin sen kymmenen minuuttia Elinien aloituspaikassa, missä naurettavan nopeasti sai pongahdettua levelistä 50 viiteen kymmeneenkahdeksaan. Uusia skillejä tuli myös hirveätä vauhtia ja kun opit yhden, että miten sitä kuuluu käyttää niin sait jo toisen lisää. Instoihin ja battlegroundeille sai jonottaa hirveiden reaper määrien takia, joten päätin antaa asian vain olla ja menin levuttamaan sorsaani. Olen hieman nyreissäni myös uudesta alusvaate uudistuksesta, mikä kovasti haiskahtaa pay2win asetukselta ("osta söpöt alusvaatteet niin saat lisästatteja"). Hei kamoon, korjatkaa pelinne ensin, älkääkä keksikö tuollaisia tyhmyyksiä.

Cossaamistarkoitukseen reaper olisi ihastuttava kaikkine rimpsuineen ja aseineen. Ehdottelinkin tätä jo siskolle, ennen sitä Doa repäisyä siis, mutta ei tainnut hirveästi inspata. Taitaa nuo toiset Elin cossit siis mennä sitten ensi vuodelle.

Vääh kun en varmaan ees osaa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti