perjantai 7. helmikuuta 2014

Hankintoja

Jätin yhden bloggausviikon välistä, sillä ajattelin pistää tälläisen vähän muhkeamman paketin ajatuksella, että Elizen kroppa olisi jo saapunut. Ja niinhän se tuossa pari päivää sitten saapuikin :)!

Sitä ennen aion pölistä vähän, että mitä tässä on kuulunut. On nimittäin tämä kevät ollut hirveän kiireinen monen asian kanssa, että välillä ajatuksetkin hukkuvat, eikä sitten enää ole ollut jaksamista kirjoittaa blogia (sanoo hän näin yhden väliin jätetyn viikon takia), vaikka mielelläni sitä kirjoittaisin vaikka useamminkin.
Vaikka hommia on, tulee olemaan ja muuta, en aio silti harrastamista jättää vähemmälle.

Vapaa-aikaani olen lähinnä nyt käyttänyt Log Horizonin ja muun satunnaisen katseluun (MLP neljäs kausi, jee + Pokémon xy, jonka enkku tunnari on muuten tosi ihanan nostalginen, että melkein itkettää :D Käykää kuuntelemassa), Wowin puolella raidaamiseen sun muuhun pelaamiseen ja internetissä roikkumiseen. Olen ollut päivien päätteeksi niin kamalan puhki kun on sitä sun tätä päivän aikana, että mehut ovat menneet siihen mennessä, haluan vain rentoutua.

Hauskoja videoitakin on tullut vastaan, kuten tämä:


En ikinä ajatellut, että Elsan laulelema Let it go biisi sopisi niin hyvin Arthakseen, mutta ilmeisesti sopii, ja aika hauskastikin. Ihanaa yhdistää kaksi asiaa mitä fanitan, Frozen ja World of warcraft.


Sain myös hommattua itselleni sovitusnuken ja hain sen miehekkeeni kanssa jo viime viikolla, mutta erinäisten tapahtumien johdosta pääsin vasta sitä kokeilemaan ja kuvaamaan. Tosi ihanan värinen ja saa hyvin omaan kokoon säädettyä. Tästä on valtavasti apua cossin tekemisessä. Ja kuten kuvasta huomaa, sain tehtyä hameen tosiaan valmiiksi. Kuten edellisellä kerralla kerroin, en ole siihen kovinkaan tyytyväinen, mutta saa nyt kelvata, ainakin toistaiseksi. Katsotaan mitä siihen keksisi.

 

Päätin myös yksi päivä vain nykäistä ja maalasin vaneerille randomisti tälläisen kuvan sen kummempia ajattelematta. Värin piti taivaalla olla alunperin oranssimpi, kuin laskeva aurinko, mutta noh, nyt se on tuollainen :D. En nyt sitten tiedä onko tuo punainen kuu vai aurinko metsässä, jossa kuuluu vain korpin raakuntaa kaukaisuudessa.

Varoitus tähän, seuraavaksi on luvassa nukke nakuilua!

Elizebeth, eli Soom Clozel, sai viimein ihan oman kroppansa Doll factoryltä. Oli kiva taas pitkästä aikaa saada nukke postia :).


Valitettavasti taas saatte hämäriä sisätiloissa otettuja kuvia ;P. Yllä kuitenkin boxi jossa ruumis.. eikun kroppa saapui. Tuo boxi on punaruskea, mukavan simppelin näköinen.


Tässä vaiheessa lemahti ihan hirveä hartsin käry ympäri huonetta (vaikka oli vielä vasta kuplamuovissa!)! Ikinä en ennen ole näin kovaa lemahdusta kyllä kokenut kun boxeja olen avannut. Varmaan valamisen jälkeen heti tunkaistu laatikkoon tai jotain :D. Joka tapauksessa piti avata ikkuna ja sain kärsittyä pienestä hedaristakin. Hartsipölyä ei sentään kropasta irronnut.


Itse kroppa on tosi nätisti muotoiltu, vaikka Super gemien vieressä näyttääkin vähän tanakammalta verrattuna SG:itten honkkelikonkkeli mallin sääriin. Nuken mukana ei tullut mitään muuta kuin korkkari jalat, mikä on minusta outoa, kun kuitenkin muilta firmoilta olen tottunut ainakin johonkin postikorttiin joka firmaa mainostaa. Toisaalta, firma taitaa kuitenkin olla tosi pieni, että sekin saattaa olla syynä.


Kroppa taipuu tosi nätisti ja jaloissa ja käsissä molemmissa on tupla jointit.


Väriero tällä hybridillä on tosi olematon. Voin myös laittaa kiinnostuneille linkkiä miltä tämä kroppa näyttää Super gemin vieressä.


Ensimmäinen nukkeni joka tekee sievästi tämän posen. Pysyy ilman tukea, eivätkä jalat näytä karseilta. Eikös olekin ihanan pitkät kynnet? :D


Kroppa näyttää paikka paikoin vähän pieneltä ja lyhyeltä, mutta uskon, että se on täysin siitä syystä, että silmäni on tottunut vain Super gemien linjoihin.


Onnistuu tämäkin ilman tukea :D. Tässä vaiheessa katkaisin kynteni tähän uutuudenkarheaan rintajointtiin. Se taitaakin olla ainut miinus, tykkään nimittäin ehkä enemmän jointista keskemmällä torsoa (joka mahdollistaa lysy asennot). Joka tapauksessa olen hirveän tyytyväinen ostokseen ja lisää kuvia varmaan tulee kunhan saan tytylle vähän lisää vaatetta. Tekemäni toppi nimittäin kirjaimellisesti pyöri nuken päällä :D Sen verran SG:llä ja tällä on koko eroa rinnan ympäryksessä. 

Toivottavasti irtosi jotain mielenkiintoista, katsotaan mitä ensikerralla on aiheena :D


Ompa lyhyttä tukkaa kiva hiplata
 PS. Tukka muuten lyheni aika paljon, siitäkin ehkä laitan kuvaa erikseen. Tukka on nyt aika samaa pituutta kuin tuossa Yuilla yllä.

5 kommenttia:

 1. Minäkin haluaisin sovitusnuken, olisi kiva laittaa lolita-asuja ja muita esille huoneeseen sen yllä. ^^ (heh ei ehkä ihan alkuperäinen tarkoitus mutta... No joo voisi sitä käyttää sovittamiseenkin mutta äiti on hävittänyt ompelukoneeni paininjalan. :''C )

  Ooh, tuo vanerille maalattu kuva on tosi hieno! Voin oikein kuulla korppien raakunnan! Samoin Doll Factoryn keho on todella kaunis! Minulla on vain yksi Super Gem-naiskroppa, Sweet Witchilläni ja tuo näyttää tosi paljon omaavan samanlaista muotokieltä. Hyvin sopii Clozel päähän. Täytyy pitää tämä mielessä jos joskus tulee tarvetta irtonaiselle SG-naispäälle löytää kehoa. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä haaveilen, että jos joskus on paljon rahaa, ja pääsen muuttamaan johonkin isoon kämppään, niin siellä olisi oma cosplay huone, missä kivoimmat puvut olisivat esillä ja ihan oma ompelu nurkkaus ^^!

   Ajattelitko muuten ommella itse lolita vaatteita? Löysin viime eurokankaan reissulla (en siis kyllä ottanut mukaan) ihania kankaita, pariisi teemainen ja kissa nuottien kanssa, jotka voisivat mennä vaikka casual lolitaan. Hameita kyllä olisi muutenkin tosi kiva ommella, kun varsinkin vyörtärö kuminauhaisia hameita ompelee tosi nopeasti. Harmi vain etten itse käytä hameita, kun ei ole oikein mitään niihin sopivaa vaatetta :(

   Tuota kroppaa on kyllä tosi kiva käsitellä :D Tuon jälkeen vähän SG tuntui hassulta käsissä. Tosin SG:t ovat mielestäni tosi mukavan näköisiä ulkomuodoltaan, meinaan, kun kädet ja jalat ovat niin kauniin sirot ja pitkät.

   Poista
 2. Onnittelut sovitusnukesta! :D

  Ja ompas nätti hybridi. Clozelikin on kyllä kaunis sculpt, vaikka ei soomilaisista hirveästi välittäisikään :) Nyt kun tutkin tuon Dollfactoryn sivuja, niin ei haittaisi yhtään jos kotona lymyäisi tuollainen Sienna. Vähän Aquariusdollin tapaisia sculpteja, mutta SD:nä. Ilkeää löytää uusia jänniä firmoja...
  Onkos tuo isoin bust?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska emme osaa painaa sitä vastaus nappulaa vaan kirjotamme vain uusia viestejä :D (alempi viesti siis)

   Poista
 3. Kiitoksia :D

  Juu, tuo on isotissisin vaihtoehto. Siellähän tosiaan on kolme eri vaihtoehtoa tissien koossa, mikä on tosi kiva, että voi hahmokohtaisesti valkkailla sopivan. Kauheaa, kun firmat julkaisevat kivouksia ja sitten on oma hylly niin täynnä, ettei mitään enää mahdu :< Kyllä on taas world first problems listalla tämmöinenkin nukkeharrastajan ongelma :D

  VastaaPoista