torstai 21. marraskuuta 2013

Kun tietokone taas ilmoittaa ettei kuville ole tilaa..

..silloin tehdään niinkin radikaaleja muutoksia, kuin heitetään turhat pelit joita JOSSAIN VAIHEESSA sattuu EHKÄ pelaamaan, kuten sims3 ja sen lisärit.. Että mahtuu lisää nukke ja cossi kuvia. Silloin simssin kaltaiset turhuudet saavat siirtyä.

Mutta en siis tätä postausta kyllä simsistä aikonut tehdä, vaan ajattelin "pyhittää" tämän postauksen äiti tytär jutuille. Siis nukke puoleltani, hah, mitä oikein luulit? :D No joka tapauksessa. Eräänä kauniina päivänä aurinko paistoi vähän, joten päätin kuvata ikkunatasolla nukkeja. Mietin hetken että ketkäs ne uhrit tällä kertaa olisivatkaan, ja nappasin Auroran ja Celesten kuvattaviksi. Tämä oli eka kerta kun kuvasin näitä äitiä ja tytärtä yhdessä ja totesin, että pitääpä joskus ottaa uusiksi. Kahden nuken kuvaaminen on haastavampaa kuin yhden, mutta ehkä jollain tavalla palkitsevampaakin. Celeste ja Aurora kumpikin kuitenkin käyttäytyivät hyvin. Tosin Auroralle taisi tulla järkytyksenä, että hällä tosiaan on nyt pentu. Mutta loppu kuvissa näyttää kuin äiti sulaisi pennulleen :). Celestehän siis on tulevaisuudesta matkustanut, mutta periaatteessa tätä ei tarinassani ole vielä tapahtunut. Periaatteessa tämä voisi olla tulevaisuuden Aurora, mutta, tukka ei mätsää. Mutta jos vain annetaan pienten yksityiskohtien olla ja ehkä kuvata voi vain huvikseen.

Kuvatessa muuten vaihteli sää koko ajan pilvisestä aurinkoiseen, että teitä on varoitettu! Nih! Ja hirveesti kuviakin, Nih!



















Kattokaa nyt tota tassujen eroa, äwww

 
Celeste on vähän yli Auroran polven pituinen :D

Ulkona alkaa jo olemaan vilponen

Sellaista tällä kertaa. Nämä kuvat saattavat päätyä vähän enempi muokattuina hartseihin, jos siis jaksan niitä laitella :). Pokémonista sanon vain sen verran, että Wonder trade on vienyt minut ihan mukanaan, niin addiktoivaa. Varsinkin kun sieltä on pari helmeä jo tullut (Charmander vaavi ja Growlithe). Katsotaan ensi kerralla mistä sitä tulee bloggailtua, en olekaan näin etukäteen vielä miettinyt.

4 kommenttia:

  1. Oi että, niin kauniita kuvia kauniista nukeista *-*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kauheasti ^^ Näitä kahta oli helppo kuvailla keskenään

      Poista
  2. Ihastelin jo hartseissa, mutta nämä ovat kyllä todella hellyttäviä kuvia että kyllä niitä kelpaa useampaan otteeseen katsella.

    Pikkuinen Celeste on niin suloinen ja heissä on kyllä samaa näköä, ihan selkeästi ovat äiti ja tytär. :3 Paras kuva on ehdottomasti tuo missä Celeste noukkii ponit mukaansa maasta, niin suloinen ja aidon näköinen posetus. <3

    Breccia on ehdottomasti yksi lemppareimmistani isoista Soomilaisista ja Necy yksi lemppareimpia Teenieistä joten eihän tällaisesta yhdistelmästä otetut valokuvat voi olla mitään muuta kuin puhdasta ihanuutta. ^3^ Tui tui, molemmat~~

    Ähh, en ole vieläkään ehtinyt ostaa uutta Pokémonia ja Animal Crossing New Leafkin odottelee laatikossaan pelaushetkeä... -__-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, ja tällä blogin puolella kuvia onkin pikkasen enemmän kuin hartseissa :)
      Miun piti ihan miettiä, että miten lapsi toimii tilanteissa. Motoriikka yleensä ei ehkä ole ihan täydellistä, jotenka Celesten oli helpompi ottaa ponskut kainaloon.

      Musta on niiiiiin ihanaa nähdä varsinkin näitä Soomilaisia ns. äiti lapsi pareina :D Juurikin Ai ja Amber, Beryl ja jompi kumpi pikkuisista sorkkaisista, Heliot ja yksisarvislapset ja Cass ja pikkuiset merenlapset ^^.

      No, joulukin on tulossa, että ehkä sitten pukin konttiin saattaisi tarttua? ;3 Minä ehdottomasti haluan sitten siun 3DS kaveri koodin :D

      Poista