perjantai 11. lokakuuta 2013

Yön välähdykset ja oudot ideat

 
 Jotenkin tuntuu että iltaisin nukkumaan mennessä saa niitä "parhaita" ideoita. Kun aivot ovat rentoutumassa, mutteivät vielä uniset. Kissa on myös kivaa seuraa yömyöhällä, mutta tuntuu vähän tyhmältä, kun joutuu päästämään kissan samaan aikaan vessaankin, koska sillä on tapana huutaa KOVAA jos joku on suljettujen ovien takana. En halua herättää koko taloa. Olipa asian vierestä, mutta siis..

Tuntuu, että tulee valvottua suhteellisen paljon nykyään ja mietittyä sitä sun tätä. Joskus ajatukset ovat ratkaisuja ongelmiin. Jos cossissa on ollut jokin asia, mitä en ole saanut ratkaistua, niin illalla sängyssä makoillessa alkaa ideat lennellä ja tulee älynväläyksiä. Kuten mekon ompelemisen suunnittelua. Tai esityskilpailu ideoita. Tai cossi ideoita.

Toisaalta, älynväläyksiä tulee vähän odottamattakin. Minua on vaivannut ihme cossi ideat. Ne ovat jostain syystä keskittyneet lapsuuteni lastenohjelmiin ja tuntuneet nostalgisilta. Viimeisimmät ideat ovat olleet mitä mielenkiintoisimmat:


Turtlesien April O'Neil. Miettikää nyt itse, eikö olisi mahtavaa kuvata koko con uutisraporttimaisesti: "Täällä Apri O'Neil kuutoskanavalta" Haastatella con ihmisiä ja olla vapaaehtoisesti linssilude. Tehdä video. Hurr... Keltainen haalari ja valkoiset kengät ja vyö. Sekä tietenkin kilpikonnakommunikaattori.


Olen aina raksuttanut Dinoriders sarjaa. Pentuna oli tosi kivaa katsella dinoja ja laserit lensi ja Rulonit ja Valorialaiset ja kaikkea! Serena (lausuttiin jo nätisti suomidubeissakin Serina, mutta suomalaisittain) olisi suhteellisen yksinkertainen, mutta siinä pääsisi kokeilemaan uutta. Serenalla on bodysuitti, joten sellaistakin pääsisi ensikertaa tekemään (arvaa vain kuka alkaa kaivelemaan tutoriaaleja netistä tämän jälkeen..), ja tuohon Valorialaisten koruun voisi kokeilla ledejä.


Jees.. Minusta nuo edellämainittujen tukat ovat huippukivat, ihat naiselliset pörröt ^^. Empä tiedä, pitää pistää nämä leidit hautumaan ja ihmettelen niitä sitten sopivaan väliin. Ei jestas, puhuin juuri siitä, ettei keksi mitään cossattavaa, ja sitten aivot alkavat työstää asiaa ja kah, mitäs tapahtuu. Kivoja pukuja onkin yhtäkkiä vaikka kuinka paljon vaikka en ole edes lähintä suunnitelmaa alkanut tekemään. Ehkä sitten kun saa rahaa.

Minua on huvittanut kovasti lukea muiden Tracon päivityksiä, kun useissa on törmännyt jonotus ranttiin ja vertaukseen Animecon paasitorni 2006. Voin vain nauraa, been there, done that. Jossain youtuben kätköissä on tuosta jonotuksesta videokin, ja minä kavereineni jonottamassa kolmannessa kerroksessa, melkein jonon päässä, cosplaykisaa katsomaan. Kyllä oli kuuma ja happi meinasi loppua, mutta ehkä yleinen con fiilis on vain niin korkealla melkein joka conissa, ettei itse edes jaksa valittaa asiasta. Ah noita muisteloita..

 Olen tässä yöllisiä juttuja mietiskellessä huomannut shokeeraavia yllätyksiä myös itsessäni. Kaikki taisi alkaa siitä, kun aloin miettimään tulevaa Nälkäpelileffaa ja pohdin sitä sitten, että mitenhän se on kirjasta toteutettu. Sitten aloin yhtäkkiä miettimään Katnissia hahmona ja totesin, että olin toista ja kolmatta kirjaa lukiessani vähäsen ärsyyntynyt koko likkaan. Varsinkin niissä kohdissa, missä hän on vyöhykkeellä 13 ja viis veisaa aikataulustaan ja käpertyy nukkuilemaan mihkä haluaa ja tekee mitä haluaa. Tuittupäisyys.. Sitten jotain välähti päässäni. Huomasin että ne Katnissin piirteet jotka ärsyttävät itseäni, löytyvätkin itsestäni. Aloin miettimään väitettä, että ihmiset ärsyyntyvät helpommin / eivät pidä ihmisistä jotka muistuttavat itseään. Aloin miettimään, suunnatonta ärsytystä tsundereita kohtaan ja totesin, että olen yksi tsundere itsekin.. Mitä tässä on tapahtunut?

Ou mai gaad..
Voimme siis todeta, että yö on alintajunnan aikaa ja vastaukset tuntuvat löytyvän ihan itsestä. 3 kommenttia:

 1. Haha, hyviä pohdintoja! :3

  Tuo April O'Neill cossi olisi ihan loistava, toteuta se ihmeessä! Voisin hyvin kuvitella coniraportti-uutiskatsauksen April uutisankkurina. Siitä tulisi hieno~
  Dino Riders-sarjaa en koskaan katsonut, mutta ne lelut olivat/ovat ihan mahtavia! Kunpa se juttu lämmitettäisiin uudelleen 2000-luvulle (ja hyvin!!).

  mmm... Animecon Paasitorni. Oi niitä aikoja! Minulla oli siellä tosi kivaa! Kaikista parasta oli kun jossain vaiheessa lauma ammattiliittopamppusetiä (oletettavasti olivat tällaisia) käveli kissankorvalapsien täyttämän tornin läpi kokoukseensa. :''D Setien ilmeet oli näkemisen arvoiset!

  Halaa sisäistä tsundereasi ja hyväksy se~ ;-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Halaan käskystä sisäistä tsundereani ja totean, ehkä se on jokin osa itsestäni xD

   Kyllä nää ideat on välillä sellaisia, että joutuu miettimään mitä päässä oikein liikkuu xD. Minusta April cossi olisi kyllä hauska, se menisi hyvin vaikka johonkin talviconiinkin (tai syksyyn! Jos vihdoin sitten ensivuonna tajuaisin pukeutua vähän paremmin Traconiin!). Pitää oikeasti pistää korvan taakse tosiaan :D
   Minusta on hauskaa miten vanhoja sarjoja tosiaan on nosteltu uudelleen. Vaikka uudet prätkähiiret olivatkin kuraa, niin Turtlesit onnistuivat ihan ok tekemään comebackin silloin joskus. Toivon tosiaan, että jos Dinoriders lämpättäisiin uudelleen, se tehtäisiin mahdollisimman laadukkaasti (ei kiitos tietokone animaatioita, koska niissä usein laiskotellaan liikaa vaan ihan kunnon piirrettyä). Ah dinoja.. <3

   Kiva kun kommentoit Spicanen!

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista