torstai 19. lokakuuta 2017

Ups se Tracon postaus

 Ah, ennen kuin tämä katoaa jonnekin muistini syövereihin, olisi varmaan parasta saada se ulos. Tracon omalta kohdalta meni ihan ok:sti. Voin koko lauantai päivän vähän huonosti, että se vähän söi kokemusta.

Lähdettiin taas siis reissuun med minun mieheke, sisko ja sen poikkis. Koska ei oltu ihan tunnin tarkkoja, saavuttiin Traconiin joskus puolilta päivin. Mielestäni kannattaisi varmaan alkaa varaamaan huonetta tyyliin perjantaiksikin niin voisi aamulla ottaa rennosti. Toisaalta, en koskaan nuku oikein hotelleissa hyvin, mutta mielestäni se on vähän pienempi paha kuin ajella Hyvinkäältä Tampereelle, vaikkei sekään nyt mikään ihan hirveä matka ole. Anyways, käytiin lunastamassa rannekkeet ja siis ihan hirveää, suurinpiirtein vain hengattiin conissa. Minulla ei siis ollut mikään hirveän hyvä olo, eikä lippujen jonotus paikkalipullisiin ohjelmiin oikein kiinnostanut sillä kertaa meitä ketään. Käytiin pyörimässä, syötiin vähän, käytiin myyntisali ja kun kirpparillekin piti jonottaa, todettiin vaan, että ehkä sitten myöhemmin. Sitten onnistuin kaatumaan portaissa ja vaikka kokemus ei oikeastaan sattunut, tuli sääreeni omenan kokoinen mustelma. Siinä vaiheessa olin vähän, että otettaisko vaikka kuvia ja lähdetään syömään jotain. Koska ulkona satoi ja sisätilat olivat tupaten täynnä, otettiin vain pikaisesti muutamat kuvat portaissa. Tämä taisi ärsyttää meitä kaikkia, koska meillä malleilla ei ollut inspistä oikein kuvauspaikan takia ja kuvaajia (kuvaajaa?) ärsytti valaistuksen puute. Parin räpsyn jälkeen piti tavata kavereita, joten sisko, minä ja siskon poikkis josta käytän nyt nikkiä Zenalias, lähdettiin hotellille vaihtamaan vaatteita.


Olin tosi tosi tööt silloin joten en jaksanut ihan hirveästi sosialisoida. Menimme Burger Kingiin ekaa kertaa, mutta ihan hirveän ihmeellistä se ei ollut. Samaa hampurilaista en ainakaan ottaisi ensi kerralla, mutta ranskikset olivat mukavan kokoisia ja mahdollisuus tankata juomaa ihan 10/10. Siinä vaiheessa vasta huomasin, että minulla oli tosi jano ja hotellillakin join varmaan pari litraa vettä. Vaikka luulin juoneeni päivän aikana ihan hyvin, silti taisi olla jokin nestehukka, josta sitten huono oloni johtui. Loppu ilta sitten vietettiin elokuvaa katsellessa ja napostellessa.

En ole mikään mestari worblaaja, mutta ihan ok:t minusta
Tähän väliin muuten pitikin mainita, että sisko ja minä tosiaan ostettiin puvut. Päädyimme tähän lopputulokseen laskiessamme materiaalikuluja ja todettiin, että niistä tulee paljon enemmän kuin pukujen ostamisesta. Kenkien jalkasuojat tehtiin itse, mutta muuten puvut oli ostopukuja. Ylipäätään antaisin puvulle ehkä 8,5/10. Mielestäni se oli kiva, sulat kauniita, mutta muutama yksityiskohta olisi voinut olla paremman näköinen.

Minä Florana ja Meital Feliciana Fire Emblemistä. Kuvaajana J.K.
Näin jälkeenpäin pohtiessani tuo peruukkikin olisi voinut olla vähän vaaleampaa ja neutraalimpaa sävyä, mutta menee se kai noinkin. Totesimme lauantaina, että kuvataan nämä puvut uudestaan sitten jossain paremmassa paikassa ja paremmalla ajalla.


Sunnuntai meni sitten normo vaatteissa ja shoppaillessa. Ostin myyntisalista peuransarvet (joista ei ole nyt kuvaa x)) ja muuten tuin taiteilijoita ja ostin SD kokoisen hupparin Iaikaalta ja upeita Myrntain printtejä jotka pääsivät olohuoneen seinälle kehyksiin. Minusta on ihanaa tukea taiteilijoita :). Kun Muumimuseoon pääsi halvemmalla Tracon rannekkeiden kanssa, otettiin sitten kaikki hyöty irti ja mentiin näyttelyyn. Olin tosi iloinen että kävimme siellä, se oli upea kokemus tämmöiselle muumifanille ja ilmeisesti myös sellaisille jotka muumeja eivät fanita niin paljoa. Eniten tykkäsin miten alakerta oli teemoitettu ja kuvaelmista (öh, pienoismaailmoista? Mitä ne nyt olivatkaan). Jalat olivat kävelystä ihan muussina, joten oli kiva, että museossa saattoi istahtaa kivien näköisille sohville. Suosittelen käymään jos muumit yhtään kiinnostavat.

Ompas muuten suttuinen kuva :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti