lauantai 29. lokakuuta 2016

Kaikki mitä haluaisin cossata osa.. kolme? Ei vaan neljä?

 Ajattelin laitella näitä ylös pitkästä aikaa taas. Tai noh, olisikohan edellisestä muutama kuukausi? Kuitenkin. Siitä postauksesta vielä kuumottelisi se Blade and soul chime puku (se kultainen jossa oli kuulokkeet jne).


Tämä siis. Sen laitan vielä ainakin toistaiseksi korvan taakse (ihan kuin näistä suurinkaan osa toteutuisi :D, mutta on kiva haaveilla).


Siskoni Meital varmaan repisi hiuksiaan kun NYT sitten haluaisin cossata pokémonista (hän puheli siitä jo aikoja sitten, mutta en löytänyt ketään kivaa hahmoa joka nappaisi). Nyt sitten pohdin, että oma traineri voisi olla kiva, mutta toisaalta sen kanssa sitten haluaisin venailla, koska jos hommaan pokémon Moonin, niin siinäkin voi olla kivan näköinen kouluttaja sitten.


Serena alkoi myös kiinnostamaan vaatteidensa vaihdoksen jälkeen. Tämä voisi olla keveä ja mukavan helppo ompele. Alunperin en oikein ollut kiinnostunut Serenasta cosplay mielessä, mutta pitkän tukan vaihduttua lyhyeen alkoi taas kiinnostamaan. Pidän jostain syystä lyhyistä helpoista tukista. Minulla olisi kivasti myös Sylveon pehmo Serenan kaveriksi. Vaikka tosi pienihän se on. Toisaalta olisihan minulla se Eeveekin.



 Mahou Shoujo Ikusei Keikaku on yksi tämän kauden lemppari animeistani jonka jokaista jaksoa odotan ihan innolla. Snow White olisi minusta aika kiva cossauskohde myöskin. Ripple on minusta myös kiva hahmo, mutta sillä on ehkä hieman liian vähän vaatetta tähän fiilikseeni.


Vanha kunnon chuunibyou. Satone on myös cossaus listalla. Tein viereen tuollaisen hienon värikartankin kun kävin ostamassa kankaita. Tämä cossi siis lähinnä odottaa ompeluaan, mutta olen Mercyn jälkeen pitänyt vähän lepotaukoa, sen verran kova tahti sen tekemisessä oli. Nyt on alkanut pussin kankaat kyllä jo vähän innostamaan ja ehkä tämäkin cossi valmistuu omaa tahtiaan jossain vaiheessa.


Kivasti löytyi kaikenlaisia yksityiskohta juttuja tästä. Sauva tekisi mieli tehdä ehkäpä.


Nämä Aqours halloween kortit olivat minusta myös tosi ihanan näköisiä. Ensimmäiset Aqours kortit johon aion säästää gemejä. Tässä setissä tykkään erityisesti Rubyn ja Hanamarun asuista. Toisaalta myös muutamien tyttöjen asuissa esiintyvät krinoliinit (olikohan se se sana?) olisivat hauska kokeilla toteuttaa. Näissä halloween asuissa erityisesti tykkään tuosta liukuvärjätystä hameen helmasta.


Ensiksi tykkäsin Rubyn puvusta joka on sukkia lukuunottamatta aika sama kuin Hanamarun vaate. Kuitenkin Hanamaru ehkä olisi minusta kivempi. Vaikka nämä ovat hyvin halloween, niin silti näkisin, että näitä voisi hyvin pitää muissakin coneissa (kun taas ehkä love liven joulupuvut esimerkiksi ovat aikalailla minusta vain talven coneihin). Tästä olikin vähän juttua tötterin puolella, mutta tämmöistä voisi olla kiva ryhmäillä (vinks vinks). Tosin näissä puvuissa on paljon yksityiskohtia ja niiden yhtenäisyys ei välttämättä ison ryhmän kanssa toteudu ilman kommunikointia. Uskon kyllä, että nämäkin puvut ennemmin tai myöhemmin tulevat "ostettaviksi versioiksi", kuten suurin osa korttien puvuista onkin tullut. Lähinnä mietin kankaiden kuviota miten sellainen tosiaan taitaa olla helpompi toteuttaa siellä jossain Kiinan päässä kuin käsin kotona.


Lisää halloween aiheista. Overwatchiin tuli halloween eventti ja tämä Mercyn skini olisi ehkä kiva tehdä. Nuo siivetkin voisi olla kätevämpi tehdä niin, että ne ovat tyyliin korsetissa kiinni tai jotain. Oikeastaan eniten minua hirvittää nuo hanskat, koska hanskat xD. Milloinkohan oppisin tekemään sellaiset for reals? Tuossa voisi hyvin käyttää vanhaa Mercy peruukkiakin.Aika iso osa nahkaisen näköisistä asusteista varmaan pitäisi muuttaa kankaisiksi.


Tuntuu, että lykkään Wowi cossisuunnitelmiani aina eteenpäin. Tässä on yksi kiva setti jonka voisin haluta toteuttaa. Eli druidi tier 19. En löytänyt netistä kuvia nelffi naisen päällä, joten reippaana ihmisenä menin kuvailemaan pelissä mainiani. Tämä setti tulee varmaan sitten ensivuoden raidista tippumaan. Tästäkin setistä on neljä eri värivariaatiota, joten valinnan varaa on.


Sitten olisi tämä Fire emblemin Velour (Velouria, mikä tämä on? Kangas selkeästi!). Tämä oikeastaan on musta hevonen jota siskoni minulle ehdotti. En itse pelaile Fire emblem pelejä. Ihan hirveästi vuoropohjaiset roolipelit eivät ole minua kiinnostaneet. Kuitenkin tykkään kovasti hahmodesignista ja paricossit on aina kiva asia. Vaatteet näyttävät käteviltä ja noissa varmaan pystyisi hyvin conissa hengaamaan. Innostuin jo että minulla olisi housut melkein tuohon, mutta sitten huomasin että hitsi, housuissani on kultaiset tekotaskut eikä niissä ole tuollaisia vyölenkkejä. Noh, mutta melkein.


Sisko siis ehdotti näitä kahta paricossiksi. Selkie ja Velour, mikäpä jottei.

6 kommenttia:

  1. Höhö, paljon kivannäköistä löytyy. Mahou shoujo ikuseita aloin kans seuraamaan sen jälkeen kun siitä twiittasit. Tosi vähän on sarjoja fantasiadesigneilla nyt mitä tulee ja juonet on yleensä yhtä plörinää. Vähän enemmän saisi kyllä olla vaatetta osalla hahmoista :D

    Love Live - ryhmää Yukiin??

    Tuota druid-tieriä mietin itsekin, sopivan erilainen! Muut t19 olivat vain samaa massaa. Mutta jotenkin wowicossien suunnittelusta on puuttunut puhti, kaikki söpö houkuttaa enemmän :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, itsekin tykkäisin muutamasta hahmosta, mutta ei oikein halua nyt juuri näytellä ihoa :D. Toisaalta onhan siinä paljon hahmojakin joilla on paljonkin vaatetta. Esimerkiksi Winterprison.

      Pitää pohtia tuota LL ryhmää, ihan hyvä idea! Voidaan keskustella vaikka siellä WA ryhmässäkin ehkä tästä myöhemmin ;)?

      Haluaisin tosi kovasti tehdä Wowi cossin, mutta jotenkin nyt minuakin houkuttaa enemmän söpöily :'D Vaikka en tykkää rypytyksistä sun muista, niin kaipa itselle tulee sellainen "parempi tehdä nyt kun ei ole rypistynyt rusinaksi, voi sitten vanhempana tehdä noita cosseja joissa naamakin on piilossa xD". Unohdin tuosta listasta pari cossia muutenkin, uh oh.

      Poista
  2. Hienoja suunnitelmia! Tuli postauksestasi heti mieleen, että Desucon Frostbiten lipunmyynti alkaa ihan kohta :)
    Mietin että tuon Overwatchin naisen nahkapuvun voisi toteuttaa keinonahkasta. Se on simppeliä käsitellä koska se ei purkaudu ja siitä saa hyvin tiukastikin istuvia juttuja. Se ei kyllä hengitä, mutta onhan tuossa asussa ilmapintaa paljaana niin ettei ihan tukehdu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Frosti liput taisivat mennäkin aika hässäkässä. Itse en ollu kovin kiinnostunut niitä haalimaan.
      Keinonahka voisi olla toimiva juttu tässäkin. Siinä sitä sitten saa olla kuin nakki kuoressa, hikoillessa :D. Olen pohtinut tuota hieman, mutta ihan vielä ei tee mieli toisia siipiä alkaa väkertämään. Edellisen kanssa oli niin säätöä ja hommaa, huh.

      Poista
  3. Oon katsonut nyt ihan addiktoituneena Pokemon XY -animea ja Serena on ehdottomasti mun lemppari näistä Ashin seuralaisista ikinä. Symppaan sitä ihan kybällä, et täältä ainakin kaikki tuki Serena- ja yleensäkin Pokemon-aiheisiin cosseihin! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heehe, minäkin tykkään Serenasta eniten sitten Mistyn jälkeen :)!

      Poista