torstai 13. elokuuta 2015

Juokse henkesi edestä!

Eräänäkin päivänä kyllästyin jumppailuuni kotona. Totesin, että jotain mielenkiintoista liikuntaa nyt oikeasti. Selailin ympäri nettiä jotain kivoja liikuntalajeja ja aloin miettimään, josko sitä lähtisi lenkille. Mutta pelkkä lenkkeily ei motivoi lähtemään. Sitten törmäsin applikaatioon nimeltä Zombies, Run!. Lueskelin juttuja ja alkoi vähäsen kiinnostaa. Säädön jälkeen sain ladattua tämän puhelimeen (piti yhdistää kotinettiin, kun puhelimen netti ei riittänyt) ja uskaltauduin sitä kokeilemaan. Onneksi, vaikka applikaation nimi on Zombies, Run!, sen kanssa voi liikkua ihan omaan tahtiin, juosten, hölkäten tai kävellen (tai vaikka pyöräillen!). Koska olen ihan rapakunnossa (näin ainakin omasta mielestä), päätin aloittaa rauhallisesti lähtemällä reippaasti kävelemään. Vyölaukkuun juomapullo kiinni, lippis päähän ja napit korviin ja menoksi. Mikään ihan paras ajankohta lenkilleni ei päivä ollut, sillä aurinko porotti vähän turhankin paljon. On kiva, että lenkin voi tehdä omaan tahtiin ja säätää missionin pituuden (jonka vaihdoin 40 minuutista ihan näin aluksi 25 minuuttiin). Lenkkiä voi jatkaa kivasti myös senkin jälkeen kun missioni loppuu jolloin "radio mode" lähtee käyntiin. Pitää näin myöntää, että ensimmäisen kerran ensimmäinen zombien jahtaus ei ollut niin kuumottava kuin lenkin loppupäässä oleva oli :D. Iski vähän pieni paniikki ja oli pakko laittaa pauselle ja ottaa napit korvista vähäksi aikaa, kuumotti niin kovasti. Sinänsä ristiriitaista tietenkin käyttää tälläistä appia jos ei tykkää ylipäätään siitä että itseä jahdataan, mutta kyllä varmasti saan karistettua sen pienen paniikin pois :D. Jos tämän avulla vaikka jaksaisi motivaatio pysyä pitämään itsestään huolta. Keskustelut ovat mielenkiintoista kuunneltavaa ja vähän aina odottaa jo seuraavaa lenkkiä, että mitäs tänään tapahtuu.

Tässä postauksessa nyt ei hirveästi ole mitään kummempia, laitan vähän kuvia joita otin yhtenä päivänä ja loput kuvat ensi kerralla.







Kuvausapu ei ollut niin apu.. Baku tykkää kaataa nukkeja :x


Pitänee myös tehdä blogille uusi tausta kun tuo kesä alkaa olemaan suht lopuillaan. 

8 kommenttia:

  1. Hoo, kuulostaapa mielenkiintoiselta idealta tuo Zombi juoksu-äppi! :D Ite en kyllä varmaan uskaltaisi käyttää, kun ahdistuisin luultavasti ihan liikaa tuollaisesta jahtauksesta X'3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta hei, onneksi sen voi laittaa pauselle milloin vain :D. Ja ylimääräiset jahtaukset pystyy (ne siis jotka eivät kuulu tarinaan) laittamaan pois päältä :). Hyvä tekosyy liikkua, kun odottaa mitä "seuraavassa jaksossa" tapahtuu.

      Poista
  2. Hyi kauhea toi zombie app :'D Ois varmaan kätevä jos pitää juosta mahdollisimman nopeasti bussiin... Ite oon kyllä niin säikky että saisin jonkun sydärin varmaan tommoisesta, hauska ois kyllä kokeilla XD

    Ihana punapäinen Pullip-neito <3 Ja söpö kuvausapulainen myös!

    Hanayamata gif ;3; Ei ainakaan säät ole vielä sitä mieltä, että kesä ois lopuillaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile pois jos joskus siltä tuntuu :D. Onhan se aika kamala jos ei tykkää ajatuksesta, että zombiet jahtaa x). Itse aattelin ensin, että voisi tehdä iltalenkkejä kun on viileämpää silloin, mutta sitten ajatus pimeällä juoksemisesta zombeja pakoon.. ei kiitos, mielikuvitus laukkaa jo muutenkin xD.
      Kiva että tykkäät Ritasta ja Bakusta :D.

      Olen kauheella "syksy tulee jo kohta ;_," fiiliksellä kun lehdetkin alkavat pikkuhiljaa kellertyä. Mutta kyllä se aurinko vielä jaksaa paistaa ja lämmittää vielä varmaan jonkin aikaa! Eikös yleensä kuitenkin elokuukin ole vähän kesäkuu ainakin Suomessa. Hanayamatassa kyllä oli jotain sellaista minkä takia tykkäsin siitä kovasti ;_; Ihanat hahmot.

      Poista
  3. Todella kauniita kuvia, näissä on ihanan kesäinen värimaailma. ♥ (+ kuvausseuralaisesi on mahdottoman suloinen! :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kyn tykkäät :)! Kuvausseuralainen on tosi kiva, paitsi silloin kun haluaa tyrkätä kuvauskohteeni nurin xD.

      Poista
  4. Ohoo, tuo appi kuulostaa aika jännältä. :D Pitäisi varmaan kokeilla... ei ainakaan tuon esittelyvideon perusteella vaikuttanut liian pelottavalta tai ahdistavalta, joten se voisi hyvinkin motivoida liikkumaan. Joten kiitos, että toit tämän kaiken kansan tietouteen! Olen vieläkin aika pihalla kaikista appeista niin tuskin muuten olisi tullut vastaan. :'3

    Onpas nättejä kuvia, vähän sellainen haikea loppukesän tunnelma. ♥ Ritan punainen peruukki sekä asun punaiset yksityiskohdat korostuvat kivasti tuota vihreää taustaa vasten! ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ei tuo mikään pelottava pelottava ole, mutta jännittävä kuitenkin paikka paikoin jos oikein eläytyy tunnelmaan :D. Itsekään ole yhtään tietoinen mitä kaikenlaista voisi kännykkäänkin löytyä, mutta tyydyn toistaiseksi nyt tähän ja pariin peliin xD. Kännykän akunkesto jotenkin muutenkin vähän köyhä, niin hyvä vain ettei ihan kauheasti ole tavaraa imasemassa akkua pois. Kannattaa kokeilla jos yhtään kiinnostaa :). Eihän sitä tiedä, vaikka sattuisi tykkäämäänkin tästä!

      Joo, vähän sellainen "pellot korjataan, viimeisiä kesähetkiä" tunnelma on noissa kyllä. En vielä aio kuuleviin korviinikaan uskoa mitään syksy tulee juttuja. Olkoonkin kohta syyskuu :D.

      Poista