lauantai 25. heinäkuuta 2015

Cosplayta telkusta?!

Kotikatsomo ja Momo-chan
Eilen illalla pelattuani Love Live Sifiä ajattelin, että katselempas hieman telkkua vielä ennen kuin menen nukkumaan. Surffailin sitten hetken ja yhtäkkiä silmiini osui Cosplay Nordic Championship 2015 yle Teemalta. Olin että hetkonen ja paljastuikin, että kohta olisi alkamassa NCC kisat Närconissa. Yllätyin tosissaan että lähetys oli suora ja ylipäätään, että kyseistä harrastusta näytetään telkkarissa :D! Tämä tuntui oudolta samaan tapaan kun katsoa counter strike turnauksia suoraan telkusta (hämmentyneenä siitä, että harrastuksia joita itsekin harrastan näytetään telkusta ihan tosissaan, eikä esimerkiksi haastatteluna jossa taas kummastellaan omituisia hassuja harrastuksia). Tosi kiva veto yleltä! Koska halusin kuulla taustanauhat ja muut, siirryin makkarista olkkariin (koska mieheke nukkui jo niin ei voinut hirmuisen kovalla pitää ääniä makkarin puolella).


Jotenkin NCC kisoja katsellessa tuli vähän Euroviisut mieleen :D. Tekstityksiä ei ollut vaan oli juontajat Suomen puolelta jotka tulkkasivat ruotsiksi puhutut kohdat ja kommentoivat esityksiä. Paljon kivoja esityksiä olikin ja pitää mainita vielä erikseen Thorin Tammikilven esitys, koska se oli yksi ainoista esityksistä missä suorastaan unohdin, että olin katsomassa NCC kisoja telkusta :D. Pukujen yksityiskohtia tai muita ei näkynyt niin tarkasti näin telkusta katsottuna mikä oli vähän sääli. Olisi ollut kiva jos kamera olisi jokaisen puvun kohdalla vaikka zoomannut alhaalta ylös puvun xD.

Yrel. Ihan vain koska olen niin hahmon fani
 Voitto meni mielestäni ihan oikeaan osoitteeseen, varsinkin maskeeraus ja peruukki olivat vaikuttavia vaikka itse puku ei näyttänyt ehkä yhtä monimutkaiselta kuin monen muun. Lemppareita löytyi monia ja kaikki esitykset katsoi mielellään. Missään kohtaa ei tullut sellaista fiilistä ettei olisi jaksanut katsoa esitystä loppuun tai esitys olisi ollut jotenkin raskasta seurattavaa. Toivottavasti jatkossakin cosplay juttuja näytettäisiin telkussa!

NCC voittaja.

****


Mietin tässä samalla, että mikähän eläintarha meidän pihasta on tullut. Taas yhtenä päivänä kävi peura maistelemassa nurtsia pihalla. Toisena päivänä löytyi lepakko hengaamasta koivusta keskellä päivää (ihmettelin, kun kissa katseli runkoa ja kurotteli. Katsoin eka, että onko tuo joku jättikokoinen yökkö, mutta se olikin lepakko). Eilen illalla auringon laskiessa pihalle ilmestyi pupu sukimaan itseään ja pian myöhemmin toinen pupu. Romanttiset treffit auringon laskiessa heinäpellon viereen? Check.Vie neito ulos syömään. Check. Kissakin oli pihalla samaan aikaan, muttei jaksanut kiinnostua pupuista, eikä puput hänestä (taisi ne jonkin sortin rusakoita oikeastaan olla?). Selkeästi joku Kytäjä wildlife. Kettua en ole pihassa kuitenkaan vielä nähnyt, vaikka tuossa jossain lähistöllä sekin taitaa asustaa.

Se on nii piiiikkanen ;_;

***

Olen lueskellut paljon viimeaikoina, mm. uusimman W.A.R.P. sarjan kirjan (Pyövelin vallankumous) ja hain äidiltä Harry Potterit joita olen rauhalliseen tahtiin jaksellut lukea. Tällä hetkellä mennään kakkososan puolivälissä. Sitä tuppaa unohtamaan miten paljon enemmän kirjassa on tapahtumia ja juttuja kuin elokuvissa.
Lueskelin jonkin aika sitten myös uusimman Kuroshitsujin ja voi vitsit se oli niin hyvä. Yllätyin, että jopa niin hyvä, että se piti lukea heti perään uudestaan. Hirveä hinku heräsi, että mitähän seuraavassa osassa tulee tapahtumaan. Cielin vankina oloa ennen Sebastiania tunnutaan avaavan aina pikkiriikkisen ja tämänkertainen pala oli hämmentävää katsottavaa. Se miten paljon Ciel sitten muuttuukaan tehtyään sopimuksen Sebas-chanin kanssa. Hrr.

Smaragdinoita kannessa
Meinasin tehdä tästä postauksesta tosi ison sillisalaatin, mutta päätin sitten, että pistäkin peliaiheisen postauksen ihan pelkällään.

6 kommenttia:

  1. Oho, vai teki yle tuollaisen tempun! Ja multa meinas mennä ihan ohi. Onneksi kisa oli katsottavissa näin jälkikäteenkin :3 Mahtavaa! Voitto meni myös minun mielestä ihan oikeaan osoitteeseen. Olipas muuten hienon näköisiä nuo kaksi Hobitti-pukua! :o

    Nyuuu~ Ihana tuo lepakko ♥ Meidän mökillä lenteli monena vuonna pohjanlepakko. Kerran, kun olin yöllä ulkoiluttamassa kissaani, lepakko lensi niin matalalta meidän ohitse, että kissani yritti hypätä sen kiinni! Ite olin vaan silleen että mitä hitsiä täällä tapahtuu!!? :'D

    Ai jai, aattelin eka, että ostan tuon Kuroshitsujin uusimman osan vasta Traconista (coneissahan on aina ne hyvät tarjoukset...), mutta nyt rupesi kiinnostamaan niin, että taidan sen ostaa heti huomenna kaupasta X3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ihan yllätyin, että näin mielenkiintoista ohjelmaa pääsee ihan telkkarista katsomaan :D. Hyvä Yle!

      Minustakin lepakot on ihania! Meidän äiti ei tosin arvosta, kun kerran otsalampun kanssa lenkillä lepakot kovasti meinasivat lentää päin u_u. Sisko heitti, että olisi pitänyt napata tuo lepakko ja laittaa kuulemma äidin postilaatikkoon, tosi reilua!

      Joo, kannattaa lukaista tuo uusin! Tuntuu, että osa osalta alan yhä enemmän ja enemmän tykkäämään sarjasta. Ekat kolme osaa oli vähän niin ja näin, mutta sitten kun pääsi vauhtiin (ja jätti ne turhat sivuhahmojen kommellukset pois suurimmaksi osaksi) niin totesin, että löysimpäs taas yhden lempparimangan joka pitää kerätä kokonaan.

      Poista
  2. Voi hitsi, multakin jäi kattomatta toi kisa kun en yhtään tiennyt että se tulee >.< Kiitos kun vinkkasit tästä, pitää nyt sit jälkikäteen katsella! Hienoja pukuja näyttää olleen :)

    Lepakot on ihania! ♥ Oon ollu kauheen disappoint kun tänä vuonna ei oo näkynyt meidän puupinoissa, yleensä ne on tykänny hengata siellä jossain välissä :< Jäniksiä kanssa hyppelee pitkin pihoja ja peurat tulee pellon reunalle ihmettelemään~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi joo tuon voi katsella yle areenasta (ilmeisesti?) ainakin jälkikäteen. Eipä monelle varmaan ole tullut mieleen ehkä niin myöhään avata telkkaria :D.

      Lepakoissa on joku, mikä tekee niistä omissa silmissä jotenkin sööttejä xD. Se on kyllä hauskaa ettei pitkälle tarvitse lähteä eläimiä katselemaan kun pihalle asti tulevat ihan itse :D. Kätevää.

      Poista
  3. Minultakin on mennyt ihan ohi cosplay telkkarissa. Täytyy käydä katsomassa jos se vielä löytyisi Teeman arkistosta. Kiitos että kerroit!
    Hei, nyt on lepakkobongaus meneillään! ilmoita tuo teidän tyyppinne siihen jos se vielä näyttäytyy.

    Minulla on kaikki suomeksi julkaistut Kuroshitsuijit enkä oikein vieläkään tiedä tykkäänkö sarjasta vai en? Tobosan piirrosjälki on niin kaunista mutta hän ei ole mikään kuningas päättämään tarinoita. Järjestään hieno juoni vesitetään johonkin antikliimaksiin joka saa minut masentumaan. Mutta keräilijä minussa ei anna jättää sarjaa keskenkään. Eikä tietty suomeksi niin paljon vaihtoehtojakaan julkaista, että sen vuoksi pitäisi sarjojen keruuta rajoittaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa että oli hyödyksi tämä postaus :D nyt saa ihmiset käydä katselemassa jälkikäteen sitten. En olisi tosiaan itsekään ollut tietoinen ellen vain vahingossa olisi avannut telkkaria.

      Toboson piirrosjälki lukeutuu yhteen lemppareistani kaikista mangoista mitä on tullut luettua. Tosi kaunista ja yksityiskohtaista, mutta helppoa katsella. Ei tosiaan Suomen tarjonta ole hirmuisen isoa. Itsekin tyydyn lähinnä siihen mitä kaupasta saa, kun en jaksaisi hirveästi netistä alkaa tilailemaan. Itseäni harmittaa ihan hirmuisesti kun Rinne ja Salapoliisi Conan (jota oli julkaistu jo tosi monta osaa!) jätettiin kesken. Varsinkin kun Rumiko Takahashin huumori puree minuun ja Rinnessä sitä oli kivasti. Olen keräillyt myös Bleachia ja Soul Eateria, mutta ne jätin kesken. Bleach oli mielenkiintoinen, mutta kannet olivat niin rumat, etten jaksanut kiinnostua ostamaan niitä vaikka sisältö olisi ollutkin mielenkiintoinen. Neljä osaa sain ostettua ja siihen loppui. Soul Eater ei vain ollut yhtään minun juttuni, enkä ymmärtänyt sitä hehkutusta jonka sarja oli saanut. Yritin innostua sarjasta kolmen osan jälkeen, mutta siinä ei ollut yhtikäs mitään joka olisi saanut minut ostamaan kolmea osaa enempää.

      Hittejä ja huteja siis löytyy kun makujakin on erilaisia. Toivoisimpa vain, että olisi jokin helpompi keino hankkiutua turhasta mangasta eroon kuin postitus (naamakkain vaihti tjs.)

      Poista