perjantai 15. toukokuuta 2015

Peuroja, nukkeja ja elineitä

 Tracon X:n lippuja alettiin myydä klo. 18.00 tänään. Koska tapahtuma oli sellainen, mihkä varmasti haluan, hyökkäsin sivuille heti. Ja niin hyökkäsi selkeästi moni muukin. Loppujen lopuksi 20 minuutin päästä sain vasta omat lippuni ostettua ja maksettua :D. Hirveä ryysis toisin sanottuna. Mutta en kyllä yhtään ihmettele, kun ihmisiä on peloteltu Desuconien 6 minuutin loppuunmyynnillä ja vastaavilla. Nykyään tuntuu, että suosituimpiin tapahtumiin lipunmyynti tapahtuu kuin suosittuihin rock konstertteihin. Huhhuh.



Nyt kannattaa pelailla Love Live SIFiä, sillä käynnissä on juhla eventti, jossa ilmaisia love gemjä suorastaan satelee. Loggailun lisäksi joka päivä saadaan ihka uusi daily biisi, josta voi saada itselleen roiman määrän gemejä jos pärjää. Tänään Daily biisinä oli yksi lemppari LL biiseistäni, eli Beat in Angel. Valitettavasti tästä biisistä gemien hommaaminen hard vaikeustasolla ei ollut läheskään niin helppoa kuin luulin. Pääsin biisin läpi healer tiimini kanssa u_u. Hyhhyi.

****

 Meillä kävi yhtenä päivänä peuroja pihalla maistelemassa ruohoa, joka ilmeisesti maistuikin hyvin.


Meidän kissa pihakeinussa ei ensin huomannut ollenkaan, mutta ilmeisesti sitten alkoi murisemaan sillä peurat lähtivät liukkaasti pihasta viereisen pellonreunaan. Tämä meidän kyseinen kissahan on metsästänyt juuri viimeksikin jäniksen. Kunhan ei nyt noin isoihin saaliisiin kuitenkaan päätyisi. Edellisellä kerralla kissa oli juossut näitä peuroja kohti ja ajanut ne pois pihasta ':D mikä vahtikissa...

****

Muutama nukkeni oli ollut samoissa kuteissa jo melkein puolivuotta ja päätin vaihtaa kaulaliinat kesävaatteisiin. Aileenin kanssa oikein innostuin ja tyttö sai tämmöistä hörselöä päälleen. Innostuin niin paljon, että kävin sitten pikaisesti ulkonakin kuvailemassa.




Ja kuva kokonaisuudesta. Kylläpä tyttö näyttää tylsistyneeltä xD


 Väliin myös Hitomi ja kesävaatteet. Hamehan on pullippini ja ihan liian iso, mutta tykkään tuosta kun se näyttää niin runsaalta.


Rikalla päällään on tuollainen hassu takki, joka piti tulla aikoinaan Eclipselle, mutta se oli ihan liian iso. Keksin sitten, että sehän voisi sopia rikalle.



Sää vaihteli aurinkoisesta pilviseen.


Niin ihanat kengät, niin rasittavat ahtaa Aileenin jalkaan
 ****
 Hain tänään postista kenkulit elin koulupuku cossiin :3. Tosi söpöt ja vieläpä ihan täydellisen kokoiset! Onneksi otin koon 36 enkä 37.



Piirtelin taas elineitä ja tämä tässä on vielä hiukan kesken. Kerkesin aloittaa tussauksen päästä, mutten jaksanut tehdä sitä vielä loppuun. Saankohan enää piirrettyä mitään muuta kuin elineitä? Innostuin piirtelemään yksinkertaisen korsetin kun katselin yleTeemalta jonkun ohjelman Viktoriaanisen ajan kodeista ja niiden vaaroista. Aika paljon vaarallisia juttuja siihenki aikaan oli.




Tästä tein jo avatar versiotakin
 Himoitsen Teran AH:ssa olevia vaatteita. Tosi söpöjä ja sillain, mutta ihan hirveän hintaisia. Pöh. Ehkä sitten joskus jos onnistun hankkimaan tarpeeksi kultaa pelissä. Oikeaa rahaa nuo maksavat niin hirveästi, että hyh, ei missään nimessä. Yritän pitää mahdollisimman monet pelini F2P vaikka rahan tuhlaaminen houkuttelisikin.


Ynh, blogger, kuvien sumuttamiset ja oudot välit. Nöff.

12 kommenttia:

  1. Aaaarhhhh noi koulukengät on jotain niin täydellistä!!! Saanko udella mistä ostit? Voisin mielelläni hommata ihan omaan käyttöön tollaset! (OwO)
    Teijän kissa on kyllä kunnon Rambo!! Mun omat kissat luikkis salamana häntä koipien välissä takas sisälle jos villieläimiin törmäis! XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saa udella :D Ihan Ebaysta joltain kiinalaiselta myyjältä. Taisin laittaa hakusanoiksi jotain semmoista kuin japanese school shoes. Nuo ovat kyllä sellaiset joita voisi käyttää ihan muuten vain!
      Hirveä pullapää tuo meidän kissa! Tuntui että edellisessä kotipaikassa oli ihan vähän säikyhkö arkajalka mutta täällä uudessa paikassa siitä on kuoriutunut kunnon urhea seikkailija xD

      Poista
  2. Bambejaaaa~ Meillä ei oo ihan pihalle asti tullut, mutta tuossa viereisellä pellolla näkyy aina välillä aamuisin :) Tosi nätinnäköistä jos sattuu vielä olemaan sumuisaa!

    Voi ei miten nöpöt koulukengät!! ♥ Tuotakin cossi ootan innolla näkeväni valmiina :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä pyörii isompia laumoja ja sitten tällänen kolmikko :D Tulee näistä mieleen ihan jotkut tätöset iltapäiväteekutsuilla! Vaikka peuroja näkee suht usein niin silti niitä on aina tosi kiva katsella!

      Nuo kengät tulevat tosiaan sen seifukun kanssa mitä pidin yukiconissa ;). Valitettavasti seifuku ei ole oma tekele, mutta pienemmissä coneissa kiva pitää kun ei jaksa mitään kovin vakavaa ja vaikeaa cossia päällä. Ja isommissa tietty hyvänä varapukuna jos kaikki eivät menekkään suunnitelmien mukaan :D.

      Poista
  3. Ihania kesävaatteita <3 Ite huomasin, että yhdelle pureneemo-tyttöselleni on jäänyt vielä tonttupuku päälle tonttulakkeineen... Mutta toisaalta eihän tässä oo ku puol vuotta niin taas on joulu :'---D

    Heh, kuulostaa aika mahtavalta vahtikissalta tuo teidän kisuli XD Meillä kanssa kissa pinkasis kyllä nopeesti lähimpään puuhun karkuun eikä jäis puolustamaan reviiriään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin! Mitäpä sitä tonttulakkeja vaihtamaan kun kuitenkin kohta on joulu taas xD Hihi!

      Tuntuu, että noi meidän kissat vaihtoi roolejaan kun muutettiin uuteen taloon. Toisesta tuli rohkeampi kuin toisesta, ja toisesta tuli vähän arkajalka.

      Poista
  4. Nyt haluun kans tavallaan koulupuvun :D oisko kätsy... wtb!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Goulubuvud on gädsyi! Musta on ihanaa että on sellane helppo backup puku ihan siltä varalta, jos kaikki ei mene niinkuin strömsössä :D. Tää on just sellanen puku mitä voisi pitää vaikka iltabileissä tjs (niinkuin koskaan menisin iltabileisiin, öh-)

      Poista
  5. Voi ei, nauroin melkein ääneen tuolle peuranvahtikissalle - kai se niin on että peto on peto ja saalis saalis, vaikka kokoeroa löytyisikin "hitusen" xD Ihanat kesävaatteet typyillä, Aileen näyttää joltain pitsiseltä taikaidolilta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en kanssa ymmärrä miten tuolla riittää rohkeutta ajaa tuon kokoisia elukoita pois pihasta xD. Mutta kai tosiaan asia on kuten sanoit ja sekä kissa tietää sen ja peurat tietää sen.

      Aws kiitus! Vähän sellainen tyyli oli ideana vaatteita valitessa ja laittaessa. Olen selkeästi katsellut liikaa taikatyttöidoli animeita..

      Poista
  6. Wow noi peurat! *_* Itse oon nähnyt viimeksi peuroja pari viikkoa sitten, tuhatta ja sataa kiitävän junan ikkunasta, joten pakko vähän ihailla kun joku näkee noita oikein lähietäisyydeltä ja saa vielä kuviakin<3

    Ja taas kerran ihania ulkokuvia!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitus ^^ Kiva että tykkäsit!
      Noitten elukoitten kanssa pitää kyllä olla nopea jos haluaa mitän kuvia saada. Pihalla useamminkin ovat nuo pyörineet, mutta harvemmin on mitään käden ulottuvilla millä kuvata :) nyt kävi tuuri

      Poista