keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Hei sinä siellä!

Pelaatko World of warcraftia? Oletko raidaaja vailla kiltaa? Kiinnostaako sinua pelata suomalaisessa raidikillassa? Haluatko löytää kivoja kiltakavereita? Katsohan siis tännepäin!

Kilta: Puukkohippa http://eu.battle.net/wow/en/guild/tarren-mill/Puukkohippa/
Servu: Tarren Mill (pvp)
Raidauskoko: 10-man (flexible)
Proge atm: BRF 10/10 HC
Raidiajat: Tiistai ja torstai 19.00-22.00 Suomen aikaa

Olemme pieni Alliance raidikilta Tarren Milliltä ja haemme tiiviiseen raidikokoonpanoomme lisää pelaajia. Haussa ensisijaisesti olisivat nämä classit:

 -Warlock
- Mage
- Boomkin/resto druid
- Hunter
- Holy Paladin

Muista classeistä voidaan neuvotella. Toivomme sinun olevan täysi-ikäinen. Ohjelmana käytämme Team Speak 3:sta. Järjestämme myös muuta vaihtelevaa toimintaa killassamme.

Odotamme sinulta perusraidaajan osaamista: bossitaktiikat tiedossa (käytämme enimmäkseen Fatbossin videoita), raidille ajoissa, fläskit, potionit ja safkat mukana, oman classin hallitseminen sekä kiinnostusta ja innokkuutta vaikka wipeilyäkin tapahtuisi.

Jos kiinnostuit, jätä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen puukkohippa.tarrenmill(ät)gmail.com tai ota  yhteyttä pelin kautta. Kerro hakemuksessasi vähintään nimesi, ikäsi, edellinen raidikokemuksesi, millainen ihminen olet luonteeltasi ja pelatessasi ja millä hahmolla haluaisit kiltaan (+ linkki hahmoon).

 Lisäkysymyksiä voit kysyä tässä, yksityisviestillä tai pelissä. Pelissä yhteyshenkilöinä toimivat Grimfall (gm), Myrrysbank (officer) ja Sendraco (officer).


PS. Otamme myös sossuränkille kiltaan mikäli et ole kiinnostunut raidaamisesta. Kerrothan siitä viestissäsi erikseen. Sossuränkki ei tietenkään rajoitu mihinkään classiin.

2 kommenttia:

 1. Harmi ettei ole tullut aikoihin pelattua WoW:ia ja silloinkin aikoinaan Hordella (koska Blood Elf ;__;), muuten olisin ehdottomasti ollut kiinnostunut :/ Toivottavasti löydätte kuitenkin porukkaa tiimiinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toivotaan ^^. Muutamaan mestaan nyt heitelty. Onneksi ei nyt mikään tulinen tilanne ole käsillä, mutta näin tulevaisuutta ajatellen olisi hyvä jos enemmän ihmisiä saataisiin pyöritettyä raideilla ^^.
   Belffit on somia :D Horde puolen lähes ainut kaunistus. Tosin en ole ihan varma, että tykkäänkö uusista modeleista niin kovasti x)

   Poista