torstai 23. huhtikuuta 2015

Talo lentää irti!

Tai siltä ainakin kuulosti tänä aamuna. Meidän makkari oli tänään juuri tuon puuskaisan tuulen suunnalla ja talo sen kun natisi ja kattopellit paukkui. Olin päättänyt eilen, että tänään kävisin kuvaamassa niitä sinivuokkoja siellä metsässä. Ei siis auttanut kuin ottaa kamera ja valkata nukke ja heittää takkia päälle. Käsien jäätymisen uhalla sain ihan mukavia kuvia Rikasta, mitä nyt kissa halusi juuri silloin huomiota ja yritti tyrkätä Rikaa nurin (niin kuin se tuuli ei olisi ollut tarpeeksi!). Risuja lensi hiuksiin ja melkein käpyjäkin, sen verran navakka tuuli. Ihme sotatanner olo.

 Lopussa vähän myös muuta jorinaa, mutta nyt Rika. Yllättäen kuvat ovat pönötyskuvia, mutta eipä tuossa tuulessa muutakaan aikaan saanut :).
Paljon kuvia tiedossa.





Kamera tykkäsi tarkentaa huljuviin hiuksiin xI








Ne luvatut sinivuokot




Viikset ja parta








Kävin myös pari päivää sitten kuvaamassa raptoria, joka löytyi miehekkeen isoisän ullakolta. Hauskaa sinänsä, että hän on leikkinyt sillä, ja myöhemmin minä leikin sillä. Oli tosi kiva löytää tämä taas. Harmi ettei sitä toista tummempaa raptoria löytynyt.

Maastoutuisi hyvin Suomenkin metsiin
Jurassic Park logo löytyy kanssa :)
On se vaan niin söötti x3

 Kalistan teko tyssäsi nopeasti tarvikkeiden uupumiseen. Worbla loppui kesken, enkä ole vieläkään saanut hankituksi kankaita. Worbla lähti tilaukseen aika nopeasti ja pitäisi saapua ehkä.. pian?

 Se kun sitä worblaa oli

Sain myös ommeskeltua Lunatic Queenelleni, eli Raivo Ritalle (en tiedä aionko keksiä tälle nimeä ollenkaan :D). Eräänä päivänä valmistui shortsit ja toppi. Tarkoituksena oli tehdä vielä kultainen liivi ja punainen takki, mutta ne vähän jäivät. Kankaat tosin odottelevat lattialla "jos vaikka TÄNÄÄN aion tehdä ne". Pullipeille on ihan älyttömän helppo ommella kun tavaraa menee niin vähän. Tosin onhan nuo sitten pieniä vaatteita joista suurimman osan joudun ompelemaan käsin. Shortsit valmistuivat käsin ja toppi ompelukoneella.


Olen taas innostunut pelaamaan Teraa ja tsekatessani viimeisimpiä piirustuksia, niin elineitä, elineitä.. Tykkään piirrellä eläinkorvia, koska söpöt. Huomasitte myös varmaan uuden taustakuvan. Se on vasta kokeilu ja kävikin ilmi, että blogger nappasi värit siitä pois aika nätisti. En tykkää sinusta blogger! Pitää vielä fiksata. Olen kuullut huhuja että PNG tiedosto toimisi oikeammin, mutta se taas sitten on vähän isompi kuin JPG. (piirustukset muuten ovat aikajärjestyksessä)


Ylempi on itseasiassa piirretty viimevuoden ystävänpävänä. Kuuntelin Urhean soundtrackia, siitä tuo ylänurkan lausahdus.  Piirtelen aika paljon omia Tera hahmojani. Tämä fennekki joka esiintyy monissa muissakin kuvissani on sorcerer Chuiga (oh lol, sehän on sama nimi kuin bloggerin käyttäjäni. Ja paladiinini nimi Wowissa.. Over used?). Puputin joka muissa kuvissa esiintyy on berserkkerini Mymmeli. Toisiin kuviin on panostettu vähän enemmän ja toisiin vähemmän.


Surullinen Chuiga :(
Chuiga ja Mymmeli karkkimaassa eksyksissä
Chuiga, Mymmeli ja keksit
Siru ja Riitasointu
Vähän harmittelen sitä, ettei minulla ole mitään selkeää siistiä piirustustyyliä, vaan kaikki tuppaavat olemaan vähän eriparia u_u.

Kun vapaa-ajan asiat onnistuvat paremmin kuin ajattelit


14 kommenttia:

  1. Hih, hauskoja tuulikuvia! :) Itse kävelin tänään töistä kotio etukumarassa melkein koko matkan, kun oli sellainen puhuri että huh heijaa!

    Ihunia eläinkorvia <3

    Toi png-muoto muuten auttoi ainakin itselläni bloggerin kuvien sössimisongelmaan :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)! Ihan hirveä puhuri kun lennättänyt ties mitä kaikkea pihasta jonnekin xD. Nyt sitten etsimään kadonneita koristepeltipurkkeja ja muuta.
      Pitää kokeilla tuota PNG:tä, jos siinä saisi tiedostomuotoa jollain tavalla muutettua vähän pienemmäksi tai jotain.

      Poista
  2. Tuuli on haastava elementti kuvaustilanteissa, mutta hienosti olet onnistunut kuvia ottamaan siitä huolimatta :) Nätisti leijuu myös hiukset tuulessa ja se tuo kivasti elävyyttä kuviin~

    Supersöpöjä piirustuksia myöskin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun olisit nähnyt ne muut kuvat xD Onneksi peruukin päällä on sarvet magneeteilla kiinni, mutten olisi varmaan peruukki ottanut ja lähtenyt päästä!
      Kiitus ><! Yritän kehittyä pikkuhiljaa. Välillä sitten tulee onnistuneempia teoksia ja välillä vähän vähemmän onnistuneita.

      Poista
  3. Hullu tuuli kyllä - no ei ainakaan tuulikonetta tarvittu xD Mutta hienoja efektejä tuli kuviin, oli kyllä sen arvoista <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :D Joo mietin kanssa ihan samaa, että eipähän tuulikonetta tarvinnut xD. Ei sillä että joskus olisin sellaista nukkekuvissa käytellyt.

      Poista
  4. Minusta tuuli on upea juttu näissä kuvissa. Se on ihan omana hennkilönään läsnä ja tekee Rikasta villin näköisen lentävine hiuksineen. Olen aina ihan fiiliksissä kun nukkekuvissa on vähän keliäkin läsnä.

    Suloinen dino! Sopii niin hienosti keväiseen luontoon. Dinokuvia näkee muuten tosi harvoin.

    Piirroksesi ovat hienoja. Tykkään kovasti kun osaat piirtää eri tyylisiä kuvia joissa hahmot ovat silti ihan näköisiään. Erityisesti tuo surullinen Chuiga luimukorvineen on söötti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Turre! :)
      Sitä aina tuppaa katselemaan nukkehyllyä, että kukahan tuonne milloinkin sopisi, mutta tuntuu, että Rika joutuu aina kestämään kaikenmaailman luonnon ja säävaihtelut (mm. silloin aikoinaan ne tulvametsäkuvat jne). Toisaalta metsätyttöhän tämä onkin, niin sopii ehkä kaikkein parhaiten tämäntyylisiin kuviin.

      Ihan totta mitä mainitsit dinokuvista! Dinot oli silloin lapsena thö juttu. Oli Maa aikojen alussa, pikku dinot ja Jurassic Park ja vaikka mitä. Silloin melkein kaikilla tutuillani oli dinoleluja. Ehkä ne olivat silloin kuin tässä vähän aikaan oli ns. muodissa vampyyrit, ihmissudet ja zombit.

      Kiitos vielä kerran. Yritän kehittyä piirtämisessä, joten ehkä ihan hyväkin, että uskaltaa kokeilla eri tyylejä. Tosi kiva myös kuulla, että piirustuksista tunnistaa hahmot :)!

      Poista
  5. Rika on aivan hirmu ihana noissa kuvissa, kun hänen hiuksensa lentelevät niissä. ; 3
    Tuulisella säällä on todellakin haastavempaa kuvata toisin, kuin ihan tyynenä päivänä.
    Onnistuit kuitenkin nappaamaan hyviä kuvia neidistäsi. (⌒ ㅂ ⌒)~ ❤

    Piirroksesi ovat aivan huikean kauniisti ja huolella piirretty!
    Minä ainakin tykkään noiden kaikkien piirrostesi, erilaisesta tyylistä, kun kaikki ollaan piirretty erillälailla. *3*
    Nuo piirrustuksiesi korvat ovat niin ❤ ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aww, kiitos ;u;! On kyllä kieltämättä haastavaa ainakin niin kovassa tuulessa kuvailla! Ei edes kannattanut kokeilla pistää nukkea seisomaan ellei se nojannut jotakin vasten (ja meinasi kaatua silloinkin pahimmissa puuskissa!).

      Ihana kuulla että tykkäsit söherryksistäni! <3 ;_;

      Poista
  6. On kyllä tuulta riittänyt taas tälle keväälle. @__@ Edellisen myrskyn aikaan kyläilin vanhemmillani, ja voi sitä ahdistusta kun meni sähköt ja sitä kautta netti, eikä voinut surffata koneella. Käännyin kännykän puoleen, mutta ei silläkään nettiin päässyt. :'D Kun kaupungissa asuu, on jo ehtinyt tottua siihen että kaikki aina toimii, niin sitten keskellä korpea on ihan hukassa kun ei homma pelitäkään.

    Tuli myös itse kokeiltua tuulikuvien ottoa tuolloin, mutta matkassa oli vain neemoja, jotka lensivät jatkuvasti nurin. xD Hartsiset on painonsa puolesta parempia tuulikuviin, kun eivät ihan niin herkästi lähde tuulen riepoteltavaksi.

    Olet kyllä saanut tosi kivoja kuvia Rikasta, ihanasti tanssahtelevat hiussortuvat tuulessa (välillä tietty vallattomamminkin, mutta se sopii näihin kuviin)! ;u; ♥ Tykkään myös, miten hiukset kietoutuvat Rikan sarviin! Tulee vähän mieleen naavat, joita roikkuu puiden oksissa. Sopii oikein mainiosti tällaiseen metsämaisemaan. ^^ Ja voi, ihania sinivuokkoja! >A< ♥ Sen puoleen minä kadehdin eteläisemmässä Suomessa asuvia, kun sieltä löytyy niin paljon sini- ja valkovuokkoja ihan luonnonvaraisena! Lapsena aina tuli lähimetsää keväisin tongittua sinivuokkojen toivossa, ja voi sitä riemua jos löytyi edes yksi. :'D

    Kiva myös nähdä piirroksiasi! :3 Itseä kanssa vähän vaivaa tuo, että tulee pidettyä pitempiä taukoja piirtelystä, niin sitten tuntuu että tyyli vaihtelee. :'D Mutta mikäs siinä, eiköhän se ole ihan hyvä juttu että osaa piirtää useammalla eri tyylillä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se fiilis kun sähköt menee ja sitten miettii, että mitähän sitä oikeesti sitten tekisi :'D Miehekkeen kanssa lätkitty korttia yleensä siinäkohtaa. Inhottavaa on, jos sähköt menevät illalla. On siinä sitten kynttilän tai taskulampun kanssa kiva lueskella kirjoja. Onneksi kuitenkaan ei ihan vielä niin teknologiariippuvainen ole, ettei tekemistä keksisi ilman sähköhärpäkkeitä.

      Voi ei, neemot tuulen mukana xD! Ankkuri jalkaan ja sitten voisi toimiakkin. Kyllä tuo tuuli nimittäin tahtoi puskea Rikaakin kumoon vaikka on minusta tosi vakaa istuja yleensä. Kivaa että tyksit kuvista ja piirroksista :D!

      Poista
  7. Hei omg en tiiä miten oon onnistunut missaamaan sun upeat raptorikuvat :3
    Siis oot onnistunut niin hyvin kuvaamaan otusta <3 Muurin päällä seisova on suosikkini.

    Muistin nyt vasta, että omani on vähän rikki eikä sen pää pysy pystyssä vaan roikkuu kokoajan alhaalla. (Myin ehjäni joskus pois ja jätin itselleni risan kun en kehdannut ostajalle sitä lähettää :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia ^^ Iski hirveä inspis kuvata kun löysi tämä raptorin pitkästä aikaa. Tuon pari on johkin hukkunut, harmin paikka. Olisi tosi kiva, jos toinenkin olisi löytynyt.

      Poista