maanantai 9. helmikuuta 2015

Tekemisiä

Uusia lukijoita, mistä teitä ilmestyy? o_o Kiitos että jaksatte lueskella blogia! Alunperin merkinnän otsikko oli "Keskiyöllä..." mutta sitten ei ollutkaan keskiyö. Tie El Doradoon ja sillein~

Olen kerennyt tässä lähipäivinä pohtia, että mitä haluaisin cossata, pelata Love Live SIF:iä kovasti, ottanut nukkekuvia ja pelannut vähän kaikkea muutakin. Kuten Wowia. Ja The Sims 4:sta.

 Koska pitää nukkejakin joskus talvella kuvata, otin Elizebethin ulos palloilemaan. Perinteisiä pönötyskuvia on vain tarjota tällä kertaa.


Heti ensimmäisen kuvan jälkeen totesin, että olisi pitänyt laittaa neidille jotkut kivemmat vaatteet, mutta oh well, ensi kerralla sitten :).



En ymmärrä mitä tämän ylemmän kuvan kanssa tapahtui kun blogger muutti sen tuollaiseksi ruskea sävyiseksi o_o?




Sitten neiti päätti heittää naamalleen hankeen. Mitä mä näiden kamikaze hävittäjien kanssa oikein teen...


Päätin, että kun nyt on jo maassa niin sama kai se sitten on ottaa jotain tälläisiä kuvia.



****

Love Live School Idol Festivalia on tullut pelattua eventin takia taas perinteisesti enemmän kuin laki sallii.

Anyone else?
 Toivon saavani sen scouting ticketin tällä kertaa, että voisin nostaa ystävänpäivä kortteja, koska ne ovat niin söpöjä. Ehdottomia lemppareitani enkkuversion korteista. UR Nico ja Maki olisivat molemmat tosi kivoja, mutta tsäänssit saada ne minun tuurillani.. u_u Toivotaan ja katsotaan. Hetken aikaa sitten oli äänestys "Come Fly With Me", jossa siis äänestettiin, että kuka tytöistä haluttaisiin korttina erinäisessä matkakohteessa. Tyyliin esimerkiksi haluatko kortin jossa Honoka on Hawaiilla, Nozomi Las Vegasissa, Maki Pariisissa yms. Eurooppalaiset pelaajat äänestivät Makia voittajaksi, Japanilaiset Hanayoa, Kiina Nozomia (ja Kotoria) ja Korealaiset myöskin Nozomia. Täten siis saamme Nozomin kortiksi, mistä en ole erityisen innoissani koska oma maku. Mutta give away kortit on aina kivoja. Ainakin oletan että se on sellainen.

Terassa ilmeisesti myös on/oli eventti (riippuen milloin luet tämän) jossa ympäriinsä oli viljelty aarrearkkuja joista pystyi saamaan väliaikaisia ja pysyviä roinia.


Tämän pupupään kestoa olen pidentänyt vaikka kuinka monella pupu versiolla. Olisihan se kiva jos siitä sattuisi pitämään ^_^'. Kokeilin sitä huvikseni koska jättimäinen pää oli niin lol. Ja koska on vaikeaa ottaa vakavasti vihaista eliniä jolla on jättimäinen pupun pää. Toistaiseksi vielä mitään kovin kivaa ei ole tullut arkuista muita kuin karseita helmettejä (tiedätte varmaan sellaiset pilailu lasit missä on silmälasit, tekonenä ja viikset? En varmastikaan tule pitämään sellaisia hahmoillani :.D). Pupunkorvatkin voisivat olla kivat, jos hahmolla ei olisi korvia jo omasta takaa.






(blogger jättää taas outoja välejä?) Tein myös kokeilun taas kerran josko löytyisi joku kiva säätö avatariksi. Tälläinen pässineito siitä sitten tuli.

Pelasin pitkästä aikaa taas The Sims 4:sta. Meinasin ensin pelata perheelläni jonka kaikki hahmot ovat nukkehahmojani, mutta sitten kyllästyin ja päätin repäistä uuden perheen (ja koska hahmojen tekeminen ja muokkaus on niin kivaa).

Siru puhelee sen mammalle. Tuo tukka näyttää ihan mohair peruukilta, ihana!
Ensiksi ajattelin vain kokeilla, voisiko Simssissä tehdä elinin, mutta tuloksena totesin, että ei, koska pituutta ei voi oikein muuttaa, eikä häntiä ja korvia oikein ole. Tykkäsin tekeleestäni ihan sikana, eikä kuva selkeästi tuo nättiyttä esille. Käytän aika paljon ladattua sisältöä, koska selkeästi nautin enemmän kun saa muokata hahmon enemmän sellaiseksi kun haluaa. The Sims 4:n sisältö on niin.. tavispainotteinen että tylsistyttää muuten. Tytöllä on pisamatkin, mutta ne eivät oikein näy :). Koska teiniä ei voinut pukata yksin maailmalle, tein hänelle myös mamman talouteen. Geeneillä leikkiminen on kivaa kun saa sisaruksista ja vanhemmista oikeasti enemmän sisarusten ja vanhempien näköisiä.

Mamma syö muroja korsetissa aamupalaksi
 Ideana olisi tehdä likasta ilkikurinen maailman herratar ja mammasta sarjahurmaaja. Neitsikän kanssa vähän vielä mietin, koska ei tuollaisella söpöliinillä voi olla vihamiehiä :(. Mamman piti olla siis miesten nielijä, mutta toistaiseksi on käynyt huono tuuri miesten kanssa, kun toinen on ollut synkistelijä ja toinen erakko eivätkä ole diganneet niin älyttömästi mamman liehittelyistä. Tyhmät valmismiehet, pitääkö tässä nyt alkaa tekemään omia miehiä vai pokaamaan naisia kun ootte tollasia hölmöjä ettekä astu selkeään ansaan joka seurauksena olisi maksaa elatusmaksuja muksusta18-vuotiaaksi asti!? Käytän nimeä mamma koska en muista oliko tämän nimi Lize vai ei. Kerrankin päätin myös pelata ilman rahakoodia, joten tämä perhe aloitti pienestä murjusta.

Jonkin verran cosplay ideoita on kerennyt alkamaan muhimaan päässä. Lukkoon ei ole vielä lyöty mitään ja olen todennutkin että seuraava projektin on vanhan elin mystic puvun päivittäminen hyväksi varapuvuksi.
Erittäin mahdollinen kyllä
 Kun Bloodmoon Kalista julkaistiin League of Legendsissä olin ihan myyty. Jotenkin tykästyin kovasti tähän kokonaisuuteen vaikken adc:illa oikein tykkääkään pelata.

Love Live on törkeä inhottava sarja, koska siinä on ihan törkeän söpöjä vaatteita. Löysin taas pari ihanaa jotka varmaan tosin jäävät vain haaveilu tasolle, koska yksin cossaaminen ryhmäsarjasta on vähän hölmöä.




Tirppa!
 En käsitä miksi olen yhtäkkiä alkanut tykkäämään Hanayosta. Hanayo on yleensä ollut yksi inhokki hahmojani, mutta nyt tämä typy on jotenkin salakavalasti alkanut ujuttaa ajatusta tykkäämisestä. Ehkä School Idol Festivalin takia? Siinä Hanayon hahmo on minusta persoonallisempi, vaikka tarina onkin vain perus ilme&teksti pohjaista. Tytön ruokahalu ja intohimo valkoiseen riisiin huvittaa. Ja meidän syntymäpäivissä on vain kahden päivän ero. Jännää.


Nämä "lappi" puvut olivat jostain syystä todella paljon mieleeni. Hirveän söpöjä jollain hassulla tavalla.


Horoskooppi puvut myös olivat mielestäni hyvin mielenkiintoisen näköisiä ja pohdin jo, että paidan kankaassa olevat tähdet voisi tehdä hienosti kimalteella ja ja. Tässä on aika paljon yksityiskohtia tosin.


Fatal Frame viiden hahmoista ja kummituksista jäi mahdollisena cossaamisideana mieleen pelin mikot. Mikä shrine maiden on suomeksi? Pyhättöneito?? Kuvasta ei paljoa asua näy, mutta shrine maiden varmaan kertoo aika paljon.

Hmm, olisipa minulla enemmän muskeleita
JOS OLISIN MIES COSSAISIN SILPPURIA! Koska Oroku Saki. Turtlesit on Dinoridersien ja Prätkähiirien ohella ollut yksi lapsuuden tärkeimpiä sarjoja.

Ystävänpäivä inc!

6 kommenttia:

  1. Jeee Elizebeth kuvia! ♥ Neito sopii niin ihanasti talviseen maisemaan~ Hauska sattuma muuten, että tuli itsekin kuvattua omaa Clozelia viikonloppuna XD

    Pitäisi pelata aktiivisemmin Love Liveä, jotenkin ollut niin hoppu viime aikoina että se on jäänyt ;___; Oon missannut kaikkia kivoja kortteja ja eventtejä nyyh. Ihania nuo puvut joiden potentiaalista cossausta olet miettinyt! Mut heei, mikset voisi cossata silppuria vaikket olisikaan mies?? XD

    Noi Bloodmoon skinit on LoL:issa törkeän upeita, etenkin oon tykästynyt Eliseen.. Tekisi mieli kokeilla koko hahmoa tuon skinin takia, harmi vaan että oon ihan käsi junglessa ja hämikset.. X'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me harrastetaan niin paljon samoja juttuja :D Clozel powaah! On ne vaan niin nättejä ><!

      Silppurin cossaaminen kaatuu siihen, että olen niin perhanan lyhyt eikä mulla ole muskeleita tarpeeksi omasta mielestäni xD. Mini Silppuri siitä taitaisi muuten tulla. Lapsuuden sarjoista cossaaminen olisi kyllä niin hauskaa!

      Sama, itsekkin olen tykästynyt kyllä koko muijaan, mutta junglaus ei ole minua varten. Sisko ajatteli cossata ehkä juuri tätä Eliseä mikä sinänsä on hauskaa koska hänellä on araknofobia :D

      Poista
    2. Joo on kyllä paljon samoja juttuja XD Clozelit ♥ Iski kauhea harmitus kun tajusin ettei toinen ole saanut kamera-aikaa YLI VUOTEEN, vaikka olen huomioinut uusilla vaatteilla ja kaikkea >3< Nyt kuvatessa tuli jotenkin höpöihana fiilis, kun toi moldi nyt vaan on yks omia iki-suosikkeja Soomilta ja olin ihan oihh mulla on Clozel XDD

      Hahah voi ei.. Puujalat lahkeeseen ja joku muskelipuku vaatteitten alle? XDD

      Joo näinkin tuolla siskosi blogissa puheet tuosta Elise-cossista! ♥ Itellä on kanssa tosiaan araknofobia, niin jännä että tykkään silti tosta hahmosta niin paljon X'D

      Poista
  2. Tuo Fatal vitosen shrine maiden näyttää kyllä ihan tosi makeelta! Itse aloitin vasta katsomaan yhtä LP:tä kyseisestä pelistä, taattua Fatal -laatua :) joku Fatal-ryhmä olisi kyllä hieno, jonkun verran tuntuu faneja olevan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykästyin tuohon maskiin mikä tuolla mikolla on.
      Katselin GirlGamerGab:in playthroughtin youtubesta ja pitää sanoa, että jos tämä vielä Eurooppaan rantautuu niin kyllä tulee ostettua. Muutamaa juttua lukuunottamatta peli on minusta hyvä. Joku ryhmä tosiaan olisi niin kiva *_* Mio löytyy jo kaapista ennestään ja siskolta Mayu. Olen ihan parissa muussa conissa nähnyt FF cossaajia, kyllä niitä ilmeisesti sitten on!

      SPOILER**
      Fatal Frame vitosessa mielestäni joitakin juttuja ei tarpeeksi käytetty hyväksi, mm. vaikka tunnelma oli paikka paikoin painostava, olisi taustanauha voinut olla enemmän samanlainen kuin edellisissä, eli outoja ääniä ja muuta mikä saa mielikuvituksen laukkaamaan. Taustassa tätä myös olisi voinut hyödyntää, kuten esim FF2:ssa helisevät lautaset, kaapin päältä hyppivät nuket, jne. Myös erilaisia kummituksia olisi voinut olla enemmän, varsinkin niitä rivikummituksia joita ilmestyy vähän liikaakin. Ghostlistiin kanssa olisi voinut tehdä enemmän kummituksia, kun suurinta osaa hetkellisesti ilmestyvistä ei siihen edes lasketa. Ja Ayane missionin olisi voinut mielestäni vaihtaa ihan tavalliseen Mission modeen. Tykkäsin niistä silloin aikoinaan. END OF SPOILER***

      Poista
    2. Mie kattelen kans samalta pelaajalta tota :D Ihan hyvin on kääntäny, hienoa katsoa pelaajaa joka osaa noin hyvin japania :)
      Voihan olla että ne on keskittyny tohon wii pad ohjain-kamera -juttuun niin paljon että unohtivat nuo peliä täydentävät pikkujutut :--D itekkin kyllä kuuntelin että äänimaailma ei ole yhtä hyvä kun edellisissä. En ole tässä kun ihan vasta alussa, pitää katsoa miten tää kehittyy.
      Meillä oli siskon kanssa suunnitelmissa nelosen Sakuya ja Rukia, mutta ei varmaan tänä vuonna saada tehtyä... mutta katsellaan kun tässä pääsee vähän itsekin paremmin kärryille tulevista suunnitelmista :'D

      Poista