lauantai 17. tammikuuta 2015

Yukkkkiii! Eikun siis Yukicon

Dem Yukicon siis, ei Mirai Nikki jolla päätin sivistää itseäni vasta jonkin aikaa sitten. Pää lyö tyhjää, mutta yritetään kaivella sieltä jotain. Kuvat ilmeisesti myös vähän auttavat kerronnassa (jätän suoraan pois kaikki ei toimivat jutut, kuten ohjelman aikana tekniset vaikeudet). Ahem aloitetaan siis.

Lähes ensimmäistä kertaa con historiassani autoilimme coniin kumpanakin aamuna, kun yleensä ollaan nukuttu jossain hotellissa. Toinen kerta oli animecon 2006 vuonna Paasitornissa, mutta ei siitä sen enempää. Jännää kyllä, tällä kertaa coniin lähdin yksin siskoni kanssa. Mikä suomeksi siis tarkoitti, että jouduin ihan itse kantamaan roinani, omg. 


 Saavuimme Yukiconiin lauantaina ja jouduimme odottelemaan, jonottelemaan, hieman ulkona lipun saamista. Itse lipun saaminen oli tosi nopeaa. En muista milloin olimme viimeksi olleet Espoossa, eikä Yukicon ollut ennestään tuttu, joten ensiksi seikkailimme Ison Narikan ja pienen välillä jonne dumppasimme takkimme. Meidän oli määrä tavata Love Live Snow Halation ryhmän kanssa Narikan edessä kello x. Löysimme pian Hanayomme ja Nozomi ja hänen siskonsa ilmestyivät myös paikalle (anteeksi, en muistanut kysyä teidän oikeita nimiä tai nikkejä enkä ole facebookissa ;_;). Alkuperäinen Love Live ryhmämme oli täynnä, mutta asioita sattuu ja porukasta tippui lopulta viisi jäsentä pois :/. Sinänsä onnetonta, että olin viimeinen joka ryhmään osallistui ja minulle jäi Maki, joka hahmona on ihana, mutta puku on vähän ehkä tylsä. Olin pukuni tehnyt kun ihmisiä alkoi tippumaan pois. Jos olisin tiennyt tästä aikasemmin, enkä olisi tehnyt pukua valmiiksi, olisin vaihtanut hahmoni toiseen (Nico tai Eli ehkäpä, koska söpöt puvut). 

Päästiin johkin nettilehteen? :D Kuva by Kaija Kelhu
 Joka tapauksessa lähdimme heti kuvaamaan. Valitettavasti lauantaina ei ollut yhtä Snow Halation ilma kuin sunnuntaina, mutta silti oli hurjan hauskaa kuvata ja höpistä yhdessä. Oli ihanaa että oli ihan kuvaaja kuvaaja, joka sanoi jos jokin juttu ei toiminut. Ryhmän muut jäsenet olivat hauskaa seuraa, mielelläni tapaisin näitä ihmisiä jatkossakin. Laitan vielä shootista varmaan erillisen postauksen kunhan kuvat saan jossain vaiheessa käsiini :).

Kuva by Matias Tukiainen
 Kuvaamisen jälkeen hengailtiin vähän aikaa ja lähdettiin sitten siskon kanssa tutkimaan conia. Löysimme tiemme myyntipisteille, mutta hirveästi mitään ei tarttunut mukaan. Ainoastaan itselleni Kuroshitsuji seinäkangas johon olin iskenyt silmäni jo kaksi conia sitten, mutta hauduttelin ajatusta tähän coniin asti, että haluanko tosiaan sen. Sisko bongasi itsellensä alpakan, joka oli "It's so fluffeeeeh!". Mietin koko conin, että mistä ihmiset nappailivat niitä ihania luppakorva alpakoita, koska en löytänyt yhtään, mutta olisin halunnut ;n;. Ylipäätään varsinkin alakerran figuurimyyntipöytä oli ihan hirveän hintainen figujen alkuperäisiin hintoihin verrattuna. Totta kai myyjänkin pitää saada voittoa, mutta kyllä aion figuni mielummin ostella netin syövereistä ihan vain säästääkseni.

Sisko ja sen alpakka jonka nimeä en muista
 Cosplay kisan myöhästyminen kyrsi hieman, mutta onneksi NCC kisa oli odottamisen arvoinen. Varsinkin voittaja, mahtava esitys. Lauantain cossi oli muuten tosi mukava päällä, mutta hame oli niin lyhyt, että siinä oli vähän liian iso vilautusvaara (miksen tajua ikinä hameita tehdessäni, että perseeni on iso..) enkä kokenut sitä sen takia mukavaksi. Aion kyllä varmasti korjata hameen, sillä muutoin asu oli mukava päällä, jopa halppiskenkäni kestin lähes koko päivän hyvin (ja kestin koko päivän kun otin ne hetkeksi pois jalasta). Hattu nyt vähän halusi välillä lähteä omiin suuntiinsa, mutta eipä se haittaa.

Raksutan niin tätä hupparia, om nom nom
 Streetpasseja sai kerättyä hullusti taas, enemmän tuli kun kerkesi pois pelaamaan. Love Live cossaajia oli paljon ja muutamia eri variaatiota (mm. Wonderful Rush ja Mogyutto "love" de Sekkin Chuu). Oli myös hauska huomata, että Love Live SIF peliäkin pelattiin ympäri conia :). Ruokatauolla meidänkin ryhmä nörtteili idoleitten parissa xD. Mutta hei, silloin oli event, totta kai ihmiset pelaavat. Huhu, tänään onkin Hanayon syntymäpäivä, kaksi päivää aikaisemmin kuin omani :). Mutta ei siitä sen enempää (neljännesvuosisata täältä tullaan..). Iltasella äiti tuli hakemaan pois. Ei tosin päästy kotiin suoraan vaan piti mennä pienemmän siskon harkkoihin (Hesen kautta, valitettavasti. Mutta oli nälkä niin sekin kelpasi. Jonotus Drive Innilla 20 min.. öö?). Pienemmän siskon onneksi ei näytetty ihan friikeiltä kun oli pitkät takit ja vain peruukit paljastivat, että jotain muuta oli tullu tehtyä (pienemmän siskon sanoin äidilleni "Eihän ne aio sinne tulla täysissä cosseissa! Hei anna niille vaikka vaihtovaatteet tai jotain" xD voi reppanaa. Anteeksi, isosiskosi harrastavat vähän toisenlaisia juttuja kuin ihan niitä perinteisempiä harrastuksia kuten pesistä).

Peliselfie
Sunnuntaina koulutyttöiltiin siskon kanssa, koska olin tosiaan tuntenut itseni vaikeaksi liian lyhyeen hameeni kanssa u_u. Alunperin minun piti olla pupukorva Elin sunnuntaina, mutta autossa oli sen verran paha olo ja korvien takia en voinut istua suorassa, joten vaihdoin Mio peruukkiin, jonka olin ottanut varalta juuri sen takia, jos en kestäisikään pupukorvien kanssa. En oikeasti ymmärrä, miten minulle tulee aina vähän huono olo automatkoilla coniin. Normi autoilussa ei. Jännitys, ruokavalio, kiire, stressi yhdistelmä?

Con loottia.
Nyt olis Sebbe ja Ciel sitten seinällä
Sunnuntai meni lähes vain pyöriessä ympäriinsä. Ylipäätään Yukissa ei ollut ehkä itselle niin hirveästi mielenkiintoista ohjelmaa ja jos oli, niin myöhästyttiin siitä kun tultiin coniin liian myöhään (hieno homma hermann).  Cosplay kisat tietenkin käytiin katsomassa molempina päivinä. Päättäjäisten jälkeen pyörittiin vielä nopeasti myyntipöydillä. Conin loppuminen taas tuntui epätodelliselta ja fiilis oli vielä kauan sen jälkeen, että huomenna uudestaan coniin. Tässähän sitten ollaankin conkrapulaa podettu viikko ja sen takia postauskin on myöhästynyt.

Con tuntui vähän epäconimaiselta johtuen varmaan siitä, että sinne oli lyhyt matka ja se oli niin piiikkanen. Sama tietysti oli Hypeconinkin kanssa. Parhain asia conissa omalla kohdallani ehdottomasti oli meidän Snow Halation ryhmä. Ehdottomasti joskus uudestaan.


Tiny Tinan edistymistä sun muuta ehkä luvassa seuraavassa postauksessa.

8 kommenttia:

  1. Voi miten ihanilta näyttää nuo teidän Love Live ryhmän cossipuvut! Jäänkin innolla odottelemaan noita lupailemiasi cossikuvia :) Tuo Maki-takki näyttää superpehmoiselta ;3;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sisko kerkesikin samantien iskeä osan kuvistaan blogiinsa. Aion silti postailla noita kuvia sitten jahka saan ne käsiini :).
      Tuo Maki-takki on kyllä yksi lemppari cossiosistani ikinä >_< Se on lämmin ja pehmoisa ja huppu on ihanan muhkea. Purrr..

      Poista
  2. Kurjaa, että ihmisiä tippui teidän porukasta noinkin paljon :( Mutta hienoilta näytätte! <3

    Oih, toi Kuroshitsuji-juliste <3 Kelpais mullekin! Ite tykkään pokkari pokkarilta enemmän kyseisestä sarjasta.

    Eeh~ Mähän näin teidät sitten sunnuntaina :D Katoin 3. kerroksesta ihmisvilinää myyntisalissa ja sitten silmiini osui noi teiän seifukut! Aattelin, että "siinäpä on kivat puvut" :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsellä kanssa käynyt Kuroshitsujin kanssa ihan samoin! Mitä enemmän lukee niin sitä enemmän pidän sarjasta.

      Haa, bongaus koulupuvuissa ! Nuo seifukut oli tosi kivat ja helpot päällä. Oli juuri sopivan lämmin vaikka peruukki kyllä lämmitti päätä hieman liikaa.

      Poista
  3. Nyuuu ~ !! Voi vitsi kun olit söpö Maki!! <3 Ja toi peruukki on ihan täydellinen muotonsa ja laatunsa puolesta (ainakin kuvissa näyttää hyvältä)!! *q*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et varmaan arvaakkaan miten paljon meni lakkaa tuohon peruukkiin että pysyi muodossaan ;D Siitäkin huolimatta con päivän lähestyttyä iltaa kohden tukka alkoi menettää volyymiaan. Mutta toimi silti! Kiitoksia ^^!

      Poista
  4. Nozomin nimimerkki on Pret-Ty ja minun "kuvaaja kuvaajan"nimimerkki on Elluuhh ^-^ On mielenkiintoista tavata aina uusia ihmisiä, joiden blogeja on kuitenkin lukenut iät ja ajat;D Toivottavasti vielä ryhmäillään joskus^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei jee! Hyvä nyt sitten kun tietää paremmin :D! Sattumaako?
      Toivottavasti joo ryhmäillään, teidän kanssa oli hauskaa!

      Poista