sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Sekalaista sillisalaattia osa ???

Uuden bannerin  myötä innostuin bloggaamaankin näin heti perään.

Piti jo kauan sitten postailla vähän yhdestä pikku projektista. Miehekkeen töissä oli purkillinen pokémoneja ja hän osti ne minulle työkaveriltaan näin lyhyesti kerrottuna. Sinänsä purkki oli vähän sikasäkissä ostos, sillä olin vain yhtenä päivänä nähnyt purkin pikaisesti, mutta siellä oli poksuja joita halusin.

Purkki ja sen sisältö
Osa oli aitoja, osa ei. Toiset tehty paremmin, toiset ei. Hinta kuitenkin oli minusta kohtuullinen tälle määrälle ja aloin käymään loottiani läpi.


Löysin lempparini aika nopeasti. Erityisesti tuo Charmander, pikkiriikkinen Pikachu ja Vulpix olivat sellaisia mitä toivoin. Olin tuollaisella Vulpixilla leikkinyt lapsena kaverin kanssa joka omisti niitä kai jopa kolme :D.

Entein tyhjä katse O_O'
Pieniä ressukoita. Osalta puuttui osia, toisilla ne olivat rikki ja joillain oli hirveitä maalikulumia. Ainoastaan tuo oikean puolimmainen jonka nimeä en nyt satu muistamaan taitaa olla ainut kunnostuskelvoton. Muille ajattelin jostain massasta vääntää puuttuvat osat ja maalata uudelleen.

sitten tietty löytyi tälläisiä hirvityksiä :D Kyllä näistäkin paremmalla maalilla saisi ehkä fiksut
Eräänä päivänä sitten pesin ja puunasin kaikki ja jätin kylppärin lattialle kuivumaan. Oli kuulemma hieman kuumottava näky jostain aamu aikaisella kun kävi vessassa ja pokémonit seisoivat ringissä lattialla :DD. Tällä hetkellä projekti on toistaiseksi jäissä ja pokémonit purkissaan odottamassa säätämistä ja esillelaittoa.

Olen myös Tinaa saanut eteenpäin vaikkei kuvia juurikaan ole.


Tästä oli tulossa hiha mutta MITEN IHMEESSÄ NE SIELLÄ EUROKANKAASSA NÄITÄ OIKEIN LEIKKAA?! Tuo kangas on toisesta päästä paljon lyhyempi kuin toisesta. Hyvähän se oli huomata vasta kotona monen kuukauden jälkeen. No, kyllä tuosta hihan sai onneksi sentään, mutta hilkulla oli.


Hellou
 Tein myös psycho maskia jonka pohjana oli värinapista ostettu paperimassamaski. Olisin itse voinut tehdä kokonaan pohjaa myöten, mutta en suoraan sanottuna jaksanut alkaa säätämään. Lisäsin siihen massaa ja veistelin silmiä (jotka olivat muuten ihan erimalliset kuin nyt). Suoraan sanottuna olen aika ylpeä lopputuloksesta. Maski odottaa, että siihen saisi suihkutettua maalikerroksen, mutta ulkona on ollut joko liikaa pakkasta tai liian kosteaa että olisi voinut käydä suihkuttelemassa. Nyt odotan sopivaa säätä.

Nom nom, kaakaota, vaahtiksia ja karkkikeppi millä sekoitella
 Sen kummempia kuulumisia ei taida olla. Giveaway palkintokin saapui ja tosi ihanaa tavaraa tuli :). Etenkin super iloinen olen kissapussukasta ja Yuista. K-on on yksi lempparisarjoistani.

Meido Yui ja cokis
Vielä loppuun pari vanhaa kuvaa. Siskon kanssa kokeiltiin eräänä päivänä sinistä kasvoväriä ja myöhemmin keksittiin, että hei, meikataampa meistä miehiä just for fun. Lopputulos yllätti aika paljon.

Imma tinkinks
 Totesin, että jos olisin mies, kasvattaisin viikset ja parran. Keksin jonkun miespuoliset alteregonkin, nimi on Markus Tervamäki. Markuksella on kaksi lasta, vaimo, koira ja omakotitalo ja hän myy kiinteistöjä (joo että sellasta). Siskon mielestä Markus taas on taiteilijasielu ja ehkä homppeli. Ehkäpä sittenkin?


Sitten pari kuvaa, kun olen jaksanut jopa loggailla Teran puolella ja tykkään ottaa hahmoistani kuvia jne jne.

Yahhoo!
 Kivasti oli joulueventti ja siellä sai (väliaikaisia) kuteita niskaan. Kun loggasi kolmen päivän ajan, sai (väliaikaisen) susimountin, viitan ja ninja asun. Kuten totesin, asiat olivat vain väliaikaisia, mikä on minusta ihan tyhmää, kun tuntuu että joka eventissä saa jotain vain tyyliin ns. viikoksi lainaan tai vastaavaa.

Pirates, yarrr!
Ja heti kun pääsin valittamasta "Miksei Tera anna mitään pysyvää?" saatiin ilmaisia päähineitä, kuten kuvassa näkyvät siivet. Ja muskettisoturin näköinen hattu. Ja joku maski joka tulee silmille. Mutta siis! Toivottavasti saadaan se eventti tännekkin mikä on KTerassa, eli ilmainen Alice mekko. Se olisi ihanaa, koska mekko on ylisöötti.

Tietääkseni se oli tuo vasemmanpuolinen jos arvasin oikein?
Kelpaisi tuo flamingo staffi ja musta rusettikin kovasti. Tuo olisi myös ihana cossina, mutta tuo röyhelön määrä ajaa pois. En halua rypyttää kangasta koko loppu elämääni!

Niin hyvää ketsuppia
Sellaista tälläkertaa. Jatkakaamme harjoituksia!

6 kommenttia:

  1. Terasta en mitään ymmärrä, mutta jestas tuo aliceasu olisi nätti pukuna. Liisapuvut vedetään usein ihan överiksi tai jätetään laimeiksi, mutta tuo olisi juuri sopivan överin söpö.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on juuri sellainen minkä pystyy sulattamaan mutta samalla tosi makea :D. Ylipäätään tosi simppeleillä jutuilla saatu asu mielenkiintoiseksi vaikka Aliceja onkin tullut katseltua vaikka kuinka montaa eri versiota.

      Poista
  2. Tuo Elin-puku kyllä olisi söpö cossi! ei vaan heti innosta toista tehdä kun sai FB:ssä kommenttia et on liian vanha ja pitkä eliniksi, silleen what XD
    Tykkään kyllä sun posteista nimenomaan siksi että ne on sillisalaattia :3 eipähän tule tylsää kun lukee ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taas tälläsiä "Et voi cossata tuota koska niin sanon koska et näytä 13 vuotiaalta animetytöltä kun silmäsi eivät ole yhtä isot". Ihmiset ei ole ihan vielä vissiin ymmärtäneet että ei se heille kuulu mitä kukin cossaa. Trolli, provo tai muu, silti aina tuollaiset pistää vihaiseksi >_<!
      Sillisalaateiksi muuttuvat kun en jaksa eritellä kaikkea erikseen, varsinkin kun joku asia on niin pieni, ettei se yksinään oikein postaukseksi veny :D.

      Poista
  3. Ei hemmetti, mun on pakko myöntää että repesin ku katseeni osui tohon faceless!Entei figuun, ei jukra... xD
    Olen myös aika varma siitä että mulla myös on tommoinen Ninetales figu, paitsi että takaa katsottuna se on tosi vihertävä joten hännät näyttävät enemmän ku joku epämääräinen läjä banaaneita ku hänniltä. :'D

    http://valkoinensamurai.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Aidot" pokémon lelut on välillä niin hassuja :D Tuon Entein tyhjät kasvon syöverit.. Sinne imeytyisi varmaan koko galaxi!

      Poista