sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Cosvisioniin noin kuukausi aikaa

 Kylläpä aika taas on lentänyt siivillä. Yhtäkkiä onkin taas viikonloppu ja sitten taas maanantai. Vihdoin Frozenkin muuten tosiaan julkaistiin Dvd:lle. Hommasin omani blu-rayna, ihan vain koska pleikka sitä sitten kivasti pyörittelee. Saas nähdä tuleeko siitäkin samanlainen renkutus kuin tuli Kaksin karkuteillä -leffasta, jonka katselin varmaan joku neljä kertaa kahden viikon aikana. Katselin Frozenin perjantaina suomeksi ja ehkäpä tässä joku päivä englanniksi. Olin suht tyytyväinen ekstroihin, varsinkin pohdinta Lumikuningattaren alkuperäisestä suunnittelusta oli mieleinen kuvineen. Ehkä ainut mistä en pitänyt, oli Kuinka Frozen tehtiin (vai mikä se nyt olikaan x)). Odotin siis oikeasti pohdintoja ja materiaalia elokuvan tekemisestä, enkä laulupätkää (joka oli aika yhtä tyhjän kanssa).

Muuten aika täällä onkin mennyt viimepäivinä koiranpennun vahtimiseen ja cossin tekemiseen pienin askelin. Sekä tälläiseen:

"Njaa, minäkin olen kissa"
"Voi miten suuret silmät sinulla on"
"Ja miten suuri nenäkin"
"Ja ompa sinulla isot korvaliinitkin"
"Ja... *haukotus* pehmoinen turkki.."
Jossa ilmeisesti oli hyvä ottaa pienet päivätorkut.
Seuraavana päivänä Hitomi tapasi Dambon
Dambokin oli hyvin kiinnostunut Hitomista.. Tai ehkä pikemminkin käsilaukusta
Ja kaverikuva
Ja molemmat muuttivat väliaikaisesti koneen päälle
 Tosiaan, minun piti tehdä edellisestä postauksesta miniartti postaus, mutta en silloin muistanut. En kyllä nytkään muistanut, että mitä minun piti kuvata, joten randomeita tuotoksia lähiajoilta.


Oltiin Klovnin monet kasvot -tapahtumassa ja siellä sitten piirreltiin ja askarreltiin kaikenlaista ja minä tein tälläisen sirkusprinsessan (pahoittelen taitosta keskellä, mutta A3 oli aika iso kanniskella tuulisena päivänä ympäriinsä). Sisäinen harakkani on ottanut vallan ja sen huomaa tässä kuvassa..


Ja myöskin tässä. Meidän piti Kierrätyskeskuksen ikkunaan tuunata vanhoja kenkiä ja kävi taas näin. Ei sille voi mitään jos pitä kiiltävästä xl.


Kuvat on otettu kännykällä, joten siitä johtuu kämäisyys :D.


Aloin myös omaprojektina maalaamaan Night Elfiäni randomisti vaneerille.

Luonnos (joka näyttää kyllä paremmalta)
Ja vähän edistystä
 Elin cossi on edistynyt pikku hiljaa.

Korvien liimausta

 Ja ihka ensimmäinen worbla kokeiluni. Suoraan sanottuna, olen aika kädetön koko hommassa ja ihmettelenkin miten sisko saa niin nätisti luotua kaikkea hienoa :D. Pitää selvästikin harjoitella enemmän (mahdollisesti pääsen treenaamaan jo seuraavan cossin kohdalla).

Ja järkyttävä lopputulos :D. Toivon, että maali parantaa ulkonäköä, hehe. Ei minkäänlaista symmetriaa.























Jaaaa, tätä teimme tänään. Mallasimme korvia peruukkiin (johon en keksinyt parempaakaan systeemiä) ja totesin, että korvia pitää vähäsen lyhentää, nyt kun ovat järjettömän isot.

Ei pitäisi ottaa kuvia peruukista ilman meikkiä

4 kommenttia:

  1. - Aivan ältsin ihana tossa alussa toi kuvasarjatarinajuttu (hieno sana eiku). Kisuki pääs mukaa :3
    - Mä en oo tota Frozen:ii viel nähny :o (mä en oo nähny mitää! -- no okei oon kattonu sen ekan hobitti leffan) mut katotaa ny "kerkeenkö" mul on oikeesti joku keskittymisvaikeus ni en jaksa leffoi/sarjoi katella.. mut koitan sitä ainaki jossain vaihees kattoo :3 Onks se muute suomeks iha ok ? Jos kattoisin sit suomeks eka..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miks mä luin kisuki sanan kinuskina :D.. oh well.
      Mä epäilen, että sun kannattais tehä siinä leffan kattomisen aikana jotain, tyyliin nypläillä sormilla jotain tai piirtää tai jotain. Sillo se ei oo niin passiivista kattomista.
      Mä tykkäsin Frozenista ainakin suomeks :). Jotkut sanoo, että Elsalla ois liian tumma ääni siihen rooliin, mutta mä tykkään. Musta se hyvin tukee hahmoa.

      Poista
  2. Mun sisäinen harakkani sai just kohtauksen, iiiihanat kengät <3
    Mistä tää hirvee Azone villitys on nyt lähtösin ku nään joka paikas niitä mut en itte lämpee niille..saattaa tosin johtuu siitä ku en ymmärrä niitä ja mist neon lähtösin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noiden kenkien glitterliimailu oli tosi hauskaa hommaa :'D Liimaa ja glitteriä tarttui joka paikkaan.

      Se on varmaan tuo Azone juttu lähtöisin Tiinyanin blogista. Itse en voinut edes muuta kuin haaveilla näistä ennen kuin uskaltauduin itse hommaamaan. Se on varmaan vähän kaiken harrastuksen kanssa, että sitten kun muutkin huomaavat, että hei, eihän tuo hankkiminen niin vaikeaa enää olekaan kuin ennen (vähän kuin hartsisten palleroisten kanssa silloin alkuaikoina) ja rohkaistuvat siitä.

      Ymmärrän kyllä kanssa hyvin jos ei napostele :D. Erittäin animut eikä ollenkaan realistiset kasvot eivät varmastikkaan nappaa kaikkia. Minun oma hankintani varmaan lähti ihan siitä himotuksesta Dollfie Dreameja kohtaan silloin aikoinani. Piti saada joku animu kiintiö täyteen ja tällä se onnistui ilman, että tilaa menee valtavasti.

      Poista