lauantai 15. helmikuuta 2014

Hyvää mennyttä ystävänpäivää!

Minäkin bloggaan näin kuulisti myöhässä, että hyvää ystävänpäivää! Olisin blogannut eilen ihan ajankohtaisena aikana, mutta piti katsoa taas animea (k-on lähti taas uusinta kierrokselle. Eilen sopivasti katselin ystävänpäiväjakson), Kaukametsän pakolaisia ja mennä kiusaamaan hordeja Timelessille. Huh mitä kiirettä pitää! : D Eikun..


Sopivasti ystävänpäiväksi saapui isovanhemmilta lähetetty paketti Espanjasta. Sieltä löytyi suklaata. Ja mieheke muisti myös geishasuklaalla :). Ihana pakkaus, taidan laittaa sinne jotain nukketavaroita, kun tyhjenee. Ei oikein tämä makeislakko ole toiminut, MUTTA olen kuitenkin limut onnistunut pitämään "ravinnosta" poissa. Kyllä sekin on jo askel. Ja kyllä noita herkkuja tulee vähän vähempi kittailtua kuin ennen, mikä on sekin positiivista. Ei minun pitänyt näistä kirjoittaa, mutta hups : D.

Nyt näyttää vähän puffummalta
 Olen onnistunut saamaan vähän progressia cossi puvun kanssa. Ompelin alushameen ja värjäsin kangasta.

Mmm.. maistuis varmaan sullekin


Loppujen lopuksi kankaasta tuli tälläinen mustikan värinen. En ole oikein varma, että olenko siihen jo tyytyväinen, vai värjäisikö toisen kierroksen. Todennäköisesti värjään lisää.


Pitkästä aikaa oli tarkoitukseni myös kirjoittaa kuvatarinaa ja aiheeksi päätyivät Elize ja Varian. En vain ole vielä saanut päätettyä, että milloin jaksan nämä kuvat käydä läpi ja kirjoitella.


En ennen tarinointia jaksanut pienentää Elizen toppia, ja nyt sitten naamapalmuillaan täällä sitä, miten musta ei ole Elizen väri eikä myöskään tuo tyyli. Oh well

Elize ilman klipsejä. Miten mulle tulee Helinä fibat?
 Sain kuitenkin sitten myöhemmin topin pienennettyä ja taas tuli ihan erilainen fiilis nukkeen. Tyksin. Edellinen chocker oli liian paksun näköinen, joten tein tuollaisen pika ruusukoristeen. Paljon sievempi ja kevyempi. 

Variania ei kiinnosta

Aileenille saapui myös ostamani kengät, jotka ovat niiiin tytsyn tyyliä.


Kiva yksityiskohta pohjissa. Harmi vain, kengät olivat tosi naftit. Oli aika hilkulla että menivät jalkaan (piti ottaa sukkiksetkin pois :<). Minifeelle nämä varmaan olisivat kuitenkin ehkä hiukan isot.


Aivoissani tapahtui joku naksahdus ja tajusin, ettei aina tarvitse piirrellä niin "realistisia" hahmoja, vaan päätin piirtää Tera sorsani sitten ystävänpäiväpuuhissa paketoimassa. Oikeastaan tykkään tästä kuvasta ihan hirmuisesti. Mietin jopa, että jos sen saisi väritettyä koneella, mutta katsotaan. Yläreunassa oleva biisi on Bravesta, eli Urheasta. Tykkään siitä tosi paljon.

Vähän liikaa ajateltavaa just nyt

4 kommenttia:

  1. Möö :3 mitä sä tol ruutukankaal teet? Mä ajattelin et se on pöytäliina mut ei taida olla :D
    Mä en hirmusti pidä suklaasta.. mut geisha on hyvää :3 ja pätkis patukat.. ja twix patukat.. ja tupla patukat.. :D en suklaalevyist kyl välitä o.o jos syö suklaata pakko saada maitoa om nom hyvä yhdistelmä.
    Kauniit noi pikku kenkulit :0 miten joku ees jaksais tehä noin paljon yksityiskohtii :0
    Niin paljon aina asiaa näissä että ei kaikista aina viitti kommentoida kun tulee pitkä teksti.. hmm.
    Mut hyvää ystävänpäivää sinne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Super pitkä teksti!
      Toi ruutukangas tulee olemaan osa mun cossia :3 Tsihih. Suklaa on hyvää, kunha sitä ei syö nii paljoo kerralla.

      Poista
  2. Mulla on kans ittellä noi kengät ja neon kyllä niin kauniit ja ihanan yksityiskohtaset :D Sääli vaan et ne veny mulla pienijalkasen nuken jalkaan käyttä kelvottomiksi kun kerran käytin isommassa jalassa.. Taas on eräs ilman kenki. Ja toivottavasti saat aikaiseksi kuvatarinaa nuista kahdesta tai ylipäätänsä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kanssa muistelin että joko Ai tai Mei olisi käyttänyt tälläisiä kenkiä :D Muistin siis oikein.

      Pitää yrittää joku päivä postata tuo tarina. Ehkä sitten kun hirmu häslingit on menneet ohi :)

      Poista