sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Ja se joulukuu saapui jo

Tässä blogipostauksessa ei mitään hirveän fiksua asiaa ole, lähinnä pieniä kuulumisia, höpinää ostoksista ja leffoista.

Mietin pienen hetken, että olisin tehnyt joka päivälle luukun blogiin, mutta ehkä se kävisisi minulle ihan liian työlääksi :D. Jokos te odotatte joulua? Tykkään itse katsella kauniita jouluvaloja ja haistella kynttilöitä (^-^). Onko mitään erityisiä lahjatoiveita? Itse en toivo mitään muuta, kuin ehkä kirjoja vähän luettavaksi ^-^ Ajattelimme pitää porukoiden kanssa vähän pienempi budjettisen joulun, ei siis mitään hirveää määrää lahjoja, vain ihan vain sellaista pientä. Niin kuin uusi mikro tai uuni johka kaikki laittaisivat hieman rahaa tjs.

Tosin, tässä nyt on syssyn mittaan tullut uudistettua vähän talvikamojani. Ostin siis uuden "väli takin", eli takin, joka menee myöhäissyksyyn ja alkutalveen ja alku kevääseen. Ehkä olikin jo aikakin, edellinen kun oli ainakin sen 5 vuotta vanha ja korjattukin useaan oheeseen. Ostin myös uudet talvikengät.. nyt punastuttaa.. koska edelliset olivat hommattu viimeksi yläasteella.. Eli aika kauhean kauan sitten ^^' Ostin myös "autoajohanskat" eli kivat tekonahka hanskat, kun tumpuilla on paha ajella.

Kivat popot ja hienot pyjamahousut :'D

En ole moneen moneen vuoteen hankkinut joulukalenteria, mutta nyt äiti yllätti ja toi laivareissultaan minulle Frozen joulukalenterin "Mä aattelin, että sä voisit tykätä siitä ku se on niin nätti" No kyllä! Se on ihan hirmu ihana, enkä ole vielä ensimmäistä luukkua edes uskaltanut aukaista, ehkä myöhemmällä illalla sitten.

Ilmeeni kun sain kalenterin käsiini

Kämäkuva, mutta ihanat Elsa ja Anna
 Toivon että pääsen katsomaan tämän leffan pian :)! Ja näin leffoista puheen ollen, kävin katsomassa myös uuden Nälkäpeli leffan. Mielestäni se oli oikein onnistunut sovitus kirjasta. Tietenkin vähän oli hölmöä, kun tiesi paljon etukäteen, varsinkin kun sarjan olen kolmisen kertaa lukenut läpi, mutta tykkäsin kovasti silti. Muutama leffaan liittynyt kohta mietitytti, sillä ne olivat hieman erilaisia kuin kirjassa, mutta lopuksi, kun näki koko kokonaisuuden, tajusi, että oikeastaan tämä leffan ratkaisu oli oikean hyvä tähän. Ei siis tullut mitään raeg kohtauksia niin kuin pottereita katsoessa (mielestäni hyvät potter leffat loppuivat kakkos osaan, ei pahalla :D). Odotan mielenkiinnolla leffoja viimeisestä osasta, siitä kun huhu puheiden mukaan tulisi kaksi osaa, mikä ei mielestäni ole huono vaihtoehto ollenkaan, sillä kolmannessa kirjassa tapahtuu paljon (ja on mielestäni kyllä kaikkein raa'inkin).

Lisäksi odottelen innoissani uutta Hobitti leffaa, Smaugin autioittamaa maata. Ensimmäisestä Hobitti leffasta pitää vain sanoa, että se tuntuu paranevan joka katsomiskerta, ainakin omalla kohdallani. Kääpiöt ja Bilbo ovat ihastuttavan eloisia ja rohkeita tapauksia ja musiikki on niin kotoisaa ja samalla kuitenkin uutta. Kääpiöiden laulama Misty mountains cold (oliko se sen nimi?) biisi varsinkin on kovin kulutettu tämän hetkisellä soittolistallani, ihana!

Ase referenssi (pic is not taken by me!)

Cosplay jutut ovat seuraavana hankintalistalla, niitä pääsnee pian shoppailemaan, ehkä jopa ensi viikonloppuna (niistä varmasti oma postauksensa)! Olen tosi innoissani, ja kokeilin tehdä nuo proto korvat valmiiksi, mutta, aika onnettomat niistä tuli, pitää varmaan vähän vielä säätää :B Ehkä joku päivä saa niistä kuvan vaikka peruukin kanssa? Ainut mikä vähän pelottaa, on että ohjaajani ehdotti, että tekisin videoprojektin cossin tai cossiosan tekemisestä, apua. Varmaan aion sitten tuon ylläolevan mysticin aseen vääntää, heti tietenkin kun olen homman suunnitellut, koska cossini tekeminen itsessään saattaa venähtää ja olla aika paljon osissa (tästä tosin mainitsin ohjaajallenikin) enkä halua lisästressiä siitä, että pitää muistaa kuvata videokuvaa tekemisestä. Ajattelin, että jos voisin oikestaan harjoituspaikassani sitten työstää pukuani (sain siihen kyllä jo luvankin!) tai ainakin tuota asetta, niin olisi aika well spent. Pitää vielä pohtia ja laittaa korvan taa.

5 kommenttia:

  1. Ihana joulukalenteri! :3 Minullakaan ei ole vielä, aion mennä katsomaan olisiko Lidlissä vielä jotain sellaisia perinteisiä jouluisia pukki-ja-tontut-teemaisia. Frozen-kalenterikin olisi kyllä kiva. Aion myös käydä katsomassa tuon leffan, en tiedä siitä vielä mitään mutta parasta on kun ei ole mitään odotuksiakaan. ^^

    Hei, kiva kuulla että tuo Nälkäpeli 2 leffa oli sinusta hyvä! Tykkään niistä kirjoista, ja haluaisin katsoa leffat mutta olen epäröinyt. Sisko tosin pyysi minua kanssaan katsomaan kakkosta joten ehkä sitten voisin uskaltautua.

    Hobittiin on liput hankittu jo, hehe. :') Ihanaa kun on taas tällaisia eeppisiä leffoja joita voi odotella kuten Pottereita ja LotRia. Olet kyllä oikeassa että vikat Potter-leffat ei olleet niin hyviä enää. Kolmonen oli minusta OK, mutta olisin toivonut Lupiniksi jotain enemmän oman Lupin-kuvitelmani näköistä näyttelijää. x''D Lupin on minun lempihahmo Pottereissa koska ihmissusi. ^___~ Toka on Snape.

    Videotasi cossipropin valmistuksestasi olisi kiva seurata. Toivottavasti saat tehtyä sitä! :3 Samoilla ohjeilla voisi varmaan tehdä jonkin taikatyttö-sauvan, hihi~ *taikatytöt=parhautta*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkään en ole kuin yhden enkunkielisen trailerin tuosta Frozenista katsellut, mutta sen verran herätti fiiliksiä, että pakko päästä näkemään jossain vaiheessa ^_^!

      Se on kyllä aina, kun on jotain kirjasarjaa tai kirjaa lukenut ja jos siitä tehdään leffa, niin aina mietityttää, että "Iik, toivottavasti en pety tohon leffaan". Odotukset taitaa silloin olla korkealla, varsinkin jos kirja on ollut tosi mieleinen itselle :). Olisin toivonut tuohon kakkoseen lisää kyllä ruutu aikaa muiden vyöhykkeiden osallistujista, mutta toisaalta, leffa oli kuitenkin aika pitkä, joten jostain piti vähän pätkästä (meinaan ehkä lähinnä koulutuskeskus kohtaa ja paraatia sinne). Johanna oli kyllä onnistunut hahmo mielestäni leffassa. Tosin tykkäsin hänestä kirjoissakin, joten upposi aika hyvin leffa versionakin (ehkä jopa enemmän?).
      Minäkin aina kuvittelin, että Lupin olisi ollut ainakin vähän komeampi xD haha! Lupinista itsekin tykkään Snapen lisäksi. Jollain tavalla lähestyttäviä hahmoja.

      Katsotaan miten mahdollinen projekti lähtee käyntiin tai että pääseekö toteuttamaan, nyt on ollu tuolla mestoilla aika paljon hommia, mutta pitääpi suunnitella ^_^

      Poista
    2. Vääh, aion kanssa muuten mennä Hobitin katsomaan sitten kun tulee, traileri näytti oikein maukkaalta :D Ja vanhana Legolas fanina on hauskaa kanssa nähdä Bloomia taas, vaikkei enää ehkä samanlainen ihastus fiilis hahmoa kohtaan kuin Lotrin aikoihin xD Hih

      Poista
  2. Noi kenkut niin nätit >.<
    (kuvittele että MULLA oli joskus semmonen vaaleenpunane talvitakki ja vaaleenpunaset kengät.. niis kengissä ku ne narut, ni niissä narujen päissä oli semmoset valkoset tupsut XD) Nykyää vain mustaa *dramatic music*
    Joulusta en kommentoi mitään, koska -luulen ainakin- että tiedät minun vihaavan joulua. Mutta huomasin että tänää tullu Nortikka joulukalenteria ni sitä varmaa katon välil. *More dramatic music*
    Äöäöä en ole katsonut ollenkaa näit "nälkäpeli" leffoi ja luolaisena ihmisenä en edes tiedä mitä ne leffat niinku käsittelee.. tai sillee. Sama homma noissa Hobitti(?) leffoissa.. kai ne siihe LOTR liittyy? emt.
    Mikä "ohjaaja" sulla on tos cossis? :---D Vai onko mulla jääny joku teksti ymmärtämättä..
    Mutta jatkan eloani täällä luola-tyrmässäni koneen vieressä 12/7.
    Ps. minkäläiset hiuksist tuli?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ah, ihanaa, vähänkö haluan nähdä ton pinkin Sartsan *hukkuu vaaleanpunaisiin unelmiin* <3
      Joulu on vähän sellainen asia, että se on joka ihmiselle erilainen, osa tykkää, toiset ei, joillekin ihan sama :)
      Nälkäpeleistä kyllä nyt sitten meet googlaamaan, kivasti sitten kanssa hurahdat? Joo, Hobitti leffat on niin kuin Bilbon matka ennen Lotrin tapahtumia.
      Ohjaajalla meinaan, ku oon tällä hetkellä yhdellä pajalla nii siellä pitäis tehdä joku projekti~
      Hiuksista tuli... öö... no öö... sellaset tummat, vähän ruskeet, toisessa valossa näyttää vähä lilalta, en osaa sanoa :D

      Poista