maanantai 28. lokakuuta 2013

Pokémon liigan jälkeen ja nukkeilua, cossaamista

Kylläpä jaksan tiputella viestejä tiuhaan tahtiin, taitaa olla kohdallani jopa jonkinlainen ennätys :D. Tällä kertaa aion blogissani puhua hieman cossaamisesta, pokémonista (taas) ja pikkiriikkisen nukeistakin. Aloitetaan nyt vaikka pokémonista, kun noita kuvia tuossa on.

Suoritin siis pokémon liigan ilman kummempia ähinöitä. Kaikki muut vastustajat kaatuivat aika kiltisti paitsi...

Tämä kyseinen herra. Kaverilla oli siis vesityypin pokémoneita, eikä minulla tällä kertaa ollut muita asialle mahtavia pokémoneja mukana kuin Venusaur. Olisi siis ehkä pitänyt ottaa pikachu mukaan, mutta onneksi ei silti kauean tappiollinen tämä bossi ollut. Vähän meinasin jo, että tästäkö nämä bossit sitten muuttuvat vaikeammiksi, mutta se oli aika turha huoli. Eniten minua huoletti Dragon ja Steel tyypin liigalaiset, mutta ne menivätkin melkein kuin vettä vain.

Gardevoir ja väistetty isku/critattu isku, en muista kumpi :D



Gardevoirini hoiti aika nätisti Dragon päällikön. Hassua minusta oli, etten olisi odottanut sellasia pokémoneja tältä päälliköltä. Ilmeisesti osa oli aika hybridi dragoneita, eikä välttämättä täysin pure dragoneita, joten silläkin saattaa olla asiaan jotain vaikutusta.

 Vieressä Drasna, Dragon mamma. Kivaa kun liigassa ei ollut vain pelottavan näköisiä kouluttajia, vaan myös tälläinen leppeän näköinen tätimys.

Liigasta sai myös ihan kivasti rahaa. Varsin avokätistä pokémonkouluttajien avustusta sanoisin. Liigaa vissiin voi mennä läpi niin paljon kuin huvittaa? En ole vielä kokeillut :D. Mutta ehkä sinne sitten voi mennä aina kun tarvitsee rahaa, hoho.

Blaziken: "Shall we dance?"


Pokéliigan jälkeen tuli myös muutamia yllätyksiä, en siis oikeasti odottanut tosiaankaan kahta tappelua heti liigan jälkeen, olin ihan että "D: Aaaa, kuolen". Minusta tämä edellinen pokémonliigan championi toi kyllä enemmän haastetta kuin eliitti nelikko.






Lopulta sitten päästiinkin kuitenkin Hall of Fameen poksuineen. Oli hieno hetki kouluttajana, niisk.

Seuraava kappale saattaa sisältää kuvien muodossakin vähän spoilereita.

Hall of Famen jälkeen järjestettiin juhlimisparaati. Ihmiset hurrasivat ja konfetteja lenteli.


Kovasti miettimäni juna-asema veikin pienelle Kalossin alueelle, missä on pokémon kaveri safari (eli voit käydä kavereiden safareilla. Safarit ovat erilaisia eri kavereilla. Esim poikaystäväni safari on ghost tyypi safari missä pystyy nappaamaan 1-3 eri pokémonia). Tällä safarilla pääsee tappelemaan omien pokémonien kanssa ja pääsee käyttämään omia pallojaan.


Paraatihymy. Kaverit taustalla

 Ei siis päässyt vanhoihin paikkoihin käymään, mikä oli pieni pettymys. Silti liigan suorittamisen jälkeen tekemistä löytyi yllin kyllin, mm. sidequestin muodossa ja battle mansonissa (en muista oliko se tuon niminen). Muutamia paikkoja myös avautui liigan suorittamisen myötä ja kalossin pokédexien rinnalle sai national pokédexin.




Liikuttava jälleennäkeminen


Suoritin Looker sidequestin ja tällä hetkellä keskityn eeveiden kehittämiseen muihin muotoihinsa. Pistin Ditton ja Eevee pojan daycareen ja ei kauaa kestänyt kun sain sieltä munan matkaani. Sieltä tuli sitten tyttö eevee! Ihanaa, kaikki eeveet mitä minulla on vastaan tulleet (ja poikaystävällä) ovat olleet poikia, joten tästä pienestä tulee sitten Sylveon. Unohdin kuitenkin Ditton ja Eeveen vielä hoitolaan ja kun menin hakemaan niitä, siellä olikin sitten uusi muna odottamassa.. Ehee..

Eeveitä tarvitsen kuitenkin kaikkia muotoja varten, joten eipä haitannut ollenkaan. Jos sieltä tulee toinenkin tyttö, niin siitä tulee Umbreon. Kaikkein eniten siis haluan saada Leafeonin, Sylveonin ja Umberonin. Uudemmat eeveemuodot on myös vähän vaikeampia kehittää kuin ensimmäiset kolme, jotka hoituvat kivillä. Löysinkin hyvän sivun mistä katselin kriteerit tämä .

Eevee on erittäin suloinen pokémon amiessa, voi sitä riemun määrää, ja osaapa se heittää high fivenkin ^^.

 Nukkeilua olen harrastanut suhteellisen vähän. Ilmat ovat olleet pimeitä ja sateisia, eikä hirveästi ole kiinnostanut lähteä rämpimään mihinkään. Sain kuitenkin yksi päivä kuvattua Draculauraa ulkona hetken. Yllättävän kivoja kuvia tästä saikin, sopii hyvin halloweenin kunniaksi sitten.




 Celeste sai myös uuden peruukin, mikä on hirmu ihanaa! Peruukki on tyttömäinen, mutta samalla vähän pikku Myy fiiliksinen. Sopii hyvin tämän pienen ketun tuittu luonteelle.

Kivat vaaleat latvat.
 Raksutan. Pitää vain tehdä tytölle vähän jotain eriväristä vaatetta, kun nyt se on melkein kokonaan vaaleanpunainen.


Cosplayn saralla en ole oikein muuta pystynyt tekemään kuin suunnittelemaan.

Nom, pipari taikinaa.. Eikun Worblaa

 Yllättäväksi ilokseni Teraan oli lisätty hahmontekovaiheeseen lisää vaatteita katseltavaksi, ja sieltähän pukuni löytyikin. Nyt on mukavaa, kun pääsee milloin vain katsomaan vaatetta ja haluamastaan kuvakulmasta ilman että netistä pitäisi yrittää kivien alta etsiä.


Yksityiskohdatkin näkee kivasti.
Oikeastaan tykkään kauheasti tästä tummanlilasta väristä.

 Olen katsellut Ebaysta peruukkia ja kenkiä ja olen löytänyt jo haluamani, nyt vain odottelen tilannetta, että nuo pääsee tilaamaan. Eniten minua huolettaa tuo ruutukangas, että mistä sellaista löytäisin, koska en halua alkaa painattamaan tuota. Mustavalkoinenhan ruutu olisi hyvä, sen voisi värjätä sitten haluamakseen.



 Olen pelaillut Teraa taas hieman etiäpäin ja sain sorsalleni kivaa vaatetta päälle. Siskoni haluaa tehdä cossiinsa muuten nuo korvat.


Olen tainnut myös löytää lemppari paikkani Terasta.

 Katselin myös pitkästä aikaa Vukin. Ai että, huomaa että lapsena tätä VHS:ää on kulutettu, osasin melkein ulkoa replat. Eniten rakastan noita vesivärimaalattuja taustoja, harmi ettei enää sellaisia taideta harrastaa.


Olen pohtinut ahkerasti sitä sun tätä, ja nyt tästä sitten tuli tälläinen sekameteli postaus (taas! Sanokaa jos oikeesti haittaa niin erittelen ;_;). Kuulin eilen, että yksi raidiporukasta myös löysi random googlauksella eka devari tunnukseni ja sitten tämän blogin! Hui kauheeta! Raidaajan pinnan alta löytyykin tälläistä höttöharrastamista, voi hitsi mikä paljastus :D Salaelämäni ei olekaan salainen jne jne jne.

Sellasta!

10 kommenttia:

  1. Postauksiasi on aina todella mukava lukea, jotenkin niissä on sellainen hyvä fiilis että itsekin tulee hyvälle tuulelle ^^ Ja ei yhtään haittaa että kirjoitat mielenkiintoisista aiheista. Tulipas taas nostalgiset fiilikset pokemon-liigasta ja muusta... Ja tuota, minulla olisi boksillinen Eeveitä, mutta Diamondissa/Pearlissa niin ehkä niistä ei ole apua x3 En ole perehtynyt että voiko näistä vaihtaa keskenään...

    Ja melkein tekisi mieli alkaa pelata Teraa, mutta mmo:t on yksin vähän ankeita. Silti, hienot asut ja söpöt hahmot...

    -Kissaten

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Kissaten ;u; Tulipa hyvä mieli!

      Juu, ei taida nuo käydä yhteen nuo pokémonit, mutta ei se haittaa, onnistuin eilisyönä (mikä aika sekin on pelata?) saamaan Sylveonin ja Umbreonin ja nyt olisi vielä bokseissa odottamassa neljä eeveetä tulevia muotojaan :D Pikku hiljaa, pikku hiljaa! Seuraavana kohteena olisi Leafeon ja sitten taas varmaan odottelemaan lisää pikku eeveitä kuoriutumaan ^^!

      Mmo:t on kyllä yksin vähän.. yksinäisiä? Mutta toisaalta, on hirmu kiva sitten jos uskaltaa pyytää random ihmisiä grouppeihin, että hei, autatko mua tässä questissa (oon oikeesti aika ujo siinäkin). Yleensä jotkut pahemmat mobit on tosi inhottavaa soolota, joten jos apua saa niin sitä kyllä osaa arvostaa :D. Jos joku päivä innostut pelaamaan Teraa niin huikkaa, voin tulla peliseuraksi.

      Poista
    2. Itse yritin hatchata shiny-Eeveetä, niin niitä on muutama.. kohta pitää alkaa vapauttelemaan kun loppuu tila ^^; Mutta eihän millään muulla Pokella ole yhtä hienoja kehitysmuotoja!

      Ennen vanhaan wowissa oli kiva, kun dungeoneja pystyi tekemään vaan oman serverin sisällä. Tutuistui helposti levelittäessä muihin ja saattoi sitten tehdä näiden kanssa dungeoneja. Nykyään on kaikki cross-realmit, niin hyvä että näkee samoja tyyppejä kahdesti...
      En ole vielä ihan osannut päättää, että mitä classia Terassa haluaisin pelailla... mutta jos kerrot hahmosi nimen/servun niin voin sitten kuiskailla, jos satutaan samaan aikaan olemaan paikalla? :>

      Poista
  2. Shinyjen hinkuttaminen ja eeveiden saaminen sitten, varmaan kiva hautoa munaa ja sitten "josko tää ois, ai ei".

    Totta tuo dunkku juttu, eipä näy samoja ihmisiä mutta toisaalta, sitten jos on joku ninja tai vastaava turhake niin onneksi sitäkään ei sitten tartte nähdä :D Ihmisiä kyllä tulee ja menee wowissa, battlegroundeilla kyllä ehkä enemmän tulee nähtyä samoja ihmisiä kun pistää jonoon samantien kun on päässyt edelliseltä ulos. Ja jos tulee huono battleground grouppi niin onneksi sitten voikin odottaa vähän aikaa jos ei halua samaan porukkaan.

    Itekkin kokeilin ja kokeilen vieläkin että mitkä classit olisivat kivoimpia :3 Wowissa tykkäsin enemmän melee classeista, mutta Teran puolella olen suosinut taas enemmän ehkä castereita. Sorcerer, priest, mystic ja berserkker (ja joo slayer kanssa) ovat itsellä kolahtaneet parhaiten. Zenobia taisi olla tuon servun nimi (ehkä?) ja Chuiga taitaa olla se, kenellä eniten pelailen :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuntuu, että onnenpotku kahden villin shinyn kanssa sai sen fiiliksen, että ehkä munistakin.. mutkun ei :D

      Ja aina voi yrittää löytää kivan killan... helpommin sanottu kuin tehty kyllä.

      Olen aina päätynyt hiileriksi, oli sitten mmo mikä tahansa ja vaikka kuinka yritän pelata jotain muuta.. joten Priestin tein. Toki söpö Elin heilumassa ison miekankin kanssa olisi näky.
      Lähetän viestiä jos satun spottaamaan siut, jos tässä ehtisi pelailemaankin.
      Mites Terassa dungeonit? Millä levelillä ensimmäinen, jos siinä sellaisia on. Kai nyt, eikös jokaisessa mmos:ssa :P

      Poista
  3. Haa, eilisyönä sitten sain kaikki eeveen loputkin muodot hankittua miinus espeon (koska sitähän ei voi yöllä hankkia :D). Se onkin tämän päivän projekti. Jätin vahingossa eeveeni daycareen (joilta tuli sitten munia yllättäen) joten nyt olisi kaksi ylimääräistä eeveetä. Kauppaan varmaan jollekkin kaverille sitten xD

    Haha, no mutta, hiilerit onkin tosi kätsyjä, vaikka vähän haastavaa niillä on yksinänsä levutella.
    Dungguja terassa on, mutta niissäkin on levelirajat sellaiset, että saattaa olla pitkäkin aika levuja kun ei ole mitään instaa mihkä mennä (kai? ainkaan finderi ei löydä enää sitten) :( Ensimmäinen.. millähän levelillä se tulikaan? Aa, googlasin. Levelit menee näin:

    eka 20-24, toinen 26-30, 35-40, 41-45, 45-49, 48-53, 48-54, 53-58 ja sitten tietty level 60. Itellähän maksimi leveli taitaa olla vasta 34(? Ei muista), että ilmeisesti tekemistä instojen kannalta saattaakin tulla pian vähän tiuhempaan tahtiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dodiin! Itse olen vain hamstrannut niitä eeveitä, yhtään ei ole kehitetty :P muutekin jäänyt tuo pokemonin pelaaminen vähäsen, kun Black/white-generaatio ei innostanut.

      Onkos Terassa mahdollista hankkia eri "speccejä"? Hiilerinä on kyllä tuska tehdä questeja, tottunut vain kun useimmissa mmo:issa on nykyään dualspecit. Paitsi Aionissa, mutta oli kätevää olla hiileri kun joku tuli gankkimaan...

      Eli saa aika monta leveliä vielä kehitellä ennen kuin pääsee testailemaan. Mutta hyvä vaan ettei ole liian tiuhaan, itse sorrun aina siihen että questit jää tekemättä kun dungeonit on kivempia ^^;

      Poista
    2. Joihinkin dunkkuihin ilmeisesti saa questeja vain normaali questeja tekemällä (ei siis mitään wowin tyylistä, instan alusta saat questit), eli joku x questline pitää tehdä.

      Classit ovat aikalailla sidottuja olemaan vain sitä yhtä roolia luulisin (tai parilla kahta. ainakaan en ole mitään nappulaa nähnyt mistä saisi toisen spekin. Toisaalta, terassa ei ole mitään talentteja tai vastaavia mitä voisi pisteytellä leveloinnin lomassa). Pitää mennä sellaisilla eväillä mitä on annettu. Puhumattakaan siitä, että gearia ei voi sen kummemmin valikoida (kuten wowissa, että ottaako depsi vai tankki spekkiin rojua) vaan se yksi geari kai sitten käy muihinkin rooleihin (joita ei taida kuin muutamalla olla esim. depsi tai tankki).

      Jotenkin kun on niin paljon länsimaalaisia pelejä pelaillut, tälläisen korea pelin ratkaisut toisinaan ihmetyttävät. Terassa kun on aika paljon bugejakin, mutta en sitten tiedä kuinka usein niitä korjataan, enemmän tuntuu tulevan päivityksiä muihin asioihin. Ehkä se tärkeysjärjestys on sitten vähän erilainen eripuolilla maapalloa? Wowissa kun tulee samantien jo melkein seuraavana päivänä hotfixi jos tulee valitusta jostain bugista. Toisaalta, ehkä Terassa on totuttu siihen että jää jumiin näkymättömiin seiniin kun siellä taisi olla joku unstuck nappulakin :'D

      Poista
    3. Juu, katselin että ensimmäiseen dungeoniin alkaa quest line joskus lv14 tienoilla :P Mutta nopeasti noita levuja tuleekin.

      Länsimaalaisten pitääkin saada kaikki heti ja tuhat kustomointi-optiota. Kuinkahan kauan wowiinkin kinuttiin dual-specciä, mutta olihan se mukava kun se lopulta tuli...

      Tera on kuitenkin jo aika vanha peli, että luulisi niiden korjanneen perusbugit aikoja sitten :o kummaa.

      Poista
    4. Luulisi, mutta ilmeisesti kosmeettiset päivitykset on tärkeämpiä kuin random paikat mihkä juuttua ^^'.

      Mä vaan hirveästi mietin, että mikä on mmoitten elin ikä sen jälkeen kun ne muuttuu ilmaiseksi (Aion, Tera..), kun rahaa ei tule kuin mikromaksuista, mitkä ei ole kuitenkaan missään vaiheessa pakollisia? Mutta toisaalta, osa peleistä muutenkin toimii näin, esim Lol joka on ilmainen eikä mistään tarvitse maksaa jossei halua ja silti se tuntuu olevan kukoistuksessaan. Harvemmin monikaan iso mmo taitaa uskaltaa ottaa sitä optionia, että olisi kuukausimaksullinen. Ilmaiset pelit kun eivät sido yhtään mihinkään.

      Poista