maanantai 30. syyskuuta 2013

Ylläri pylläri, Desuconin tunnelmia ja muuta

Jahas, jahas, nyt olisi sitten tämän vuoden Desucon käyty ja parin viikon päästä saa alkaa valmistumaan Traconia varten, jee (yksi cossi vain onneksi!)! :D Tässä postauksessa on vähän jupinaa cosseistani, ostoksistani, hiukan jopa nukeistakin ja varmaan sitä ylimääräistä hölynpölyä mitä postauksiin tuppaa eksymään.

Suoraan sanottuna Desucon olisi voinut mennä paremminkin. Lauantaina minulla siis oli Alicia cossini, jota olisi kyllä pitänyt rasitustestata ennen conia (Suosittelen testaamaan muutenkin cosseja ennen conia, ettei cossi hajoa kesken päivän palasiksi!). Lauantain tarina alkoi näin:

Perjantai iltana (no nyt ollaankin perjantaissa eikä lauantaissa!) kävimme hakemassa poikaystäväni kanssa kaverini ja hänen poikaystävänsä Hyvinkäälle Riihimäeltä. Kaveri heti ilmoitti facepalmaten että oli unohtanut desulippunsa Kouvolaan (missä hän siis asuu). Sovimme jotain, että huomennä hän lähtisi Lahdesta sitten Kouvolaan junalla hakemaan lippuja. Lauantai aamu koitti ja valmistuimme cosseinemme coniin. Kaveri kertoi, että hän jos saisi sovittua, että kyytimme käväisisi Kouvolassa sitten ennen conia. Niin tehtiin. Tästä siis seurasi että vajaan tunnin ajomatka venyi kahdeksi tunniksi ja jo autossa alkoi hieman päätä särkeä typerän Alician otsakorun takia. Otin vähän aspiriinia ja toivoin että särky lakkaisi. Mitä vielä! Coniin päästyäni oli jo ostassani mukavat painaumat kuusta, mutta syrjäytin säryn taka-alalle. Pistimme vielä autossa (minibussissa) kuun alle vähän paperia ettei se painaisi niin kovasti.

(Alicia cossini)

Päästyämme myyntisaliin (joka oli suht täysi) alkoi olo olla jo tosi huono ja ostimme nopeasti kolme pokkaria ja häivyimme tunkkaisesta ja kuumasta ilmasta ulos jossa olo helpotti kummasti kun sai happeakin. Loppu päivän sitten vähäsen kärsin ja sitten jossain vaiheessa sisko soitti minulle että tulisin hänen kanssaan pukuhuoneisiin että laitettaisiin hänen peruukkinsa paremmin. Matkalla pukkareihin häntäni päätti hyppiä irti (vaikka kuinka olin mukamas sen hyvin laittanut :<) ja jossain vaiheessa vielä napsahti viittani narukin rikki :c. Pukkareihin päästyäni olin siis itsekin tosi raihanaisen näköinen ja säädimme siellä sitten pukujamme. Myöhemmin vielä samana päivänä photoshootin jälkeen korvanikin päätti irrota, mutta kello olikin silloin jo sen verran, että päätimme lähteä (vissiin oli jotain 6-7?). Illalla söimme mäkkiruokaa ja kävimme nukkumaan. Otsassani oleva kuun kuva haihtui aamuun mennessä onneksi, mutta oli vielä kosketusarka kun pistin meikkiä naamaani.

(ja toinen)

Väliin ranttaus Sao faneista :c. Ilmeisesti suurin osa "truu-Sword-art-online-ihku-pihku-faneista" on sitä mieltä, että Sao puoli oli super hienoa ja mahtavaa (joo, klisheitä ja suoraan lainattuja juonen käänteitähän ei tietenkään oteta kuuleviin korviinsa) ja Alo puoli täysi kakkaa (josta itse puolestani nautin paljon enemmän). Minusta on ihan sama mitä muut ajattelee, mutta fanit voisivat pitää suunsa kiinni coneissa. Siskoni (joka cossasi Leafaa) pyydettiin käymään Sao cosssaajien luona että he saisivat kuvan. Eipä tullut näistä henkilöistä hirveän hyvää kuvaa: sisko tuli takaisin aika loukkaantuneena. Kysyin että mitä ne sitten olivat sanoneet, niin kuulemma todella töykeästi puhuneet, ja tämä pelkästään vain siksi, että sisko cossasi mitä cossasi. Siis oikeasti >:/ Mitä ihmeen pellejä taas liikenteessä? Tämäkin taas puolestaan ajaa minua cossaamasta animehahmoja, kun fanikanta on taas tätä. Pelihahmojen kanssa on koettu paljon mukavampia hetkiä ja kohteliaampia ihmisiä. Anygays, juttu jatkuu.

"That's~!"Sunnuntai aamuni meni todella nopeasti. Mio cossi oli helppo pukea päälle ja olin valmis hetkessä. Oli paljon parempi fiiliskin conissa kun pääsi liikkumaan helpommin ja cossi oli mukava. Tätä cossia siis aion pitää joskus uudelleenkin. Mutta miten ihmeessä sattuikaan että melkein kaikki pyydetyt kuvat satuttiin ottamaan s-marketin vieressä xD? Minusta oli todella ihanaa kuulla kun edessämme kassajonossa ollut cossaaja sanoi pukujamme ihaniksi ja olevansa pelin fani. Tuli tosi hyvä mieli ^^ *love* Sunnuntai meni aika hetkessä, syötiin ja photoshootattiin (vaikka sisko ei selvästikkään osannut keskittyä yhtään >:D). Sunnuntaina ostelin myös tavaraa conista, vaikka ylipäätään ei minun hirveästi pitänyt mitään ostellakkaan.Nämä kuvat ovat siis photoshoppaamattomia versioita xD Pitää vielä kysyä siskon mielipidettä että millaiseksi nämä laitetaan.

Ja sitten con ostokseni:
 Kyllä, jäätelöä piti saada, vaikka olikin pilvinen ilma

 Ostin inkan vanhan banjon. Ei vaan jonkun random laukun kun minulla ei kunnollista oikein ole

 Dambo! Oli pakko saada kun oli niin söötti >_<! En edes olisi huomannut näitä jos poikaystävä ei olisi sanonut.

 Pockyjä, ylläri pylläri. Vielä olisi kolme pakettia syömättä.

 Oho, kuva tuli väärin päin. Ostin tuon Shin gaiden 2:n kun missasin sen silloin joskus kaupasta. Myös Kuroshitsuji 1 ja 4 osan hommasin, valitettavasti kaikki 2 ja 3 osan pokkarit oli jo viety :c Mutta kyllä ne varmaan jostain löytyvät.

 Sekä yyyyyyyli söötit Flareon ja Vaporeon! Olin ihan OoO kun näin nämä, oli pakko hommata! Nämä on tosi hienosti maalattu, tassujenkin anturat on väritetty >_< *lovetus iskee* Nyt vähän kaduttaa etten ostanut Leafeoniakin. Tietämättään siskokin osti nämä (plus Jolteonin, itse en sitä halunnut kun sillä oli simmut kiinni) :D. Harmi ettei Sylveonia ollut, sekin on yksi lempparini Eeveen muodoista!

 Ostettiin nyt jo Traconinkin rannekkeet etukäteen. Eivät huku kun ovat ponin kaulassa hyllyllä turvassa.

Dambon silmistä tulee valoa! Tämä on tosi ihana, tuo dambon muovi on tehty tuntumaan kuin pahvilta ja yksityiskohtien takia se näyttääkin pahviselta (tai pikemminkin maalauksen takia!). Lisäksi Dambosta löytyy tuo kolikon laitto reikä (joku fiksumpi sana tälle?) ja juurikin noiden silmien sytyttämiseen pienen pieni katkaisin, ihan niin kuin Yotsubassa ^-^!

Ai joo, kaveri cossasi Undiscovered infinity (en muista miten se kirjotetaan!) stä Fainaa, ja mielestäni oli hyvinkin söötti ^-^.

Sitten vielä muutama nukkekuva. Migmaanihan en ole tainnut edes esitellä täällä. Tässä siis Isara joka saapui.. öö.. 16.5 (lunttasi omasta hartsikannastaan..). 


 Eclipsen tämän hetkinen tyyli.

Ja Elizeä kanssa vähän.

Lisäksi jos onni käy myöten, saatan onnistua hankkimaan Soomin Necyn, eli pienen kettu tyttösen. Pitää vain toivoa ettei hammaslääkäri maksa paljoa ja ettei Soom pistä tilausaikaansa ennen aikojaan kiinni *peukut pystyyn*. Necy taisi myös ihastuttaa siksi että se näyttää ihan vähäsen Teran Elin rodulta u_u

Olen siis myös pelannut Teraa ja levutellut sorsaani, nyt se on *jopa* 20 lvl :D

Mutta nyt tämä metripostaus saa pysähtyä tähän! Kiitos lukemisesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti