maanantai 30. syyskuuta 2013

On ja Off

Heipparallaa taasen! Olen vähän hiljainen ollut nukke saralla ja on ollut aika on off fiilis tässä parin kuukauden verran. Ei sillä, minua kiinnostaa kyllä nukkejen kanssa touhuta, mutta jostain syystä ei kiinnosta pistää mitään tarinoita tai kuvasessioita foorumille, ainakaan nyt. Mutta, onneksi hätä ei ole tämän näköinen. Onhan tämä blogi tässä kyseistä asiaa varten luotukin :). Yhdessä vaiheessa varsinkin meinasin melkein että keskityn nyt vain monstereihin ja ja jätän nukkeilun hetkeksi jäihin. No onnistuiko? Ei tietenkään. Nuo hartsipallerot nyt vain sattuvat olemaan niin ihania. 

Ensiksi pieni kuvatarina siitä kuinka.. no, en kerrokkaan, saatte itse nähdä.

Tällästä siis. Vaihdoin Aileenille vaihtelun vuoksi lyhyen peruukin, pitäisi kyllä tehdä tytyn meikki uudestaan, tuo on aika kulahtanut jo. Ulkona vain harmikseni sataa.

Meikeistä puheen ollen, tein Grimin Harlequinille uuden nassun.  Ihme piraatti kissa, pitää villasukkia heinäkuussa, nojoo. 

Nappailin kuvia monstereistakin, joten saattepa nauttia niidenkin kuvista.

 Mielestäni nämä näyttävät ihan joltain tyttöbändiltä. Lagoona on selvästikin joukon laulaja.

 Lagoonasta pienen ulkonäön vaihdoksen jälkeen tuli  yksi lemppareistani taas.

 Spectralla riitti vain otsiksen uudelleen laitto ja olin myyty.
 Isabella.
 Rochelle, huomaatteko, kamera nappasi otsiksen turkoosina! (ainakin minun ruudullani xD)
 Operetta kaipaa vielä hienosäätöä ulkonäköön.
 Draculaura on murheissaan kun ei olekaan ykköslellikkini :'D. "Pliis, voitko heittää nuo muut kilpailijat roskikseen?"

Sitten leikin vähän Eclipsen kanssa, tuli jopa muutama ihan kunnollinen kuva. En ole tottunut käsittelemään noin pieniä nukkeja vielä >.<

 Sitten olisi kuva koko konkkaronkasta. Seitsemän nukkea (tai, noh, kahdeksan, Grimi on sitä mieltä että Harlequin on meidän yhteinen), miten niitä on noin paljon kertynyt?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti