maanantai 30. syyskuuta 2013

Nukkeja ja Cosplayta

No heippa! Siitä onkin piiiiitkä aika kun minä viimeksi mitään kirjoittelin. Bloginkin päivittäminen on omalta kohdaltani pysähtynyt a) koska nettielämäni on ollut suhteellisen hiljaista ja b) koska en vain ole keksinyt mitään fiksua blogattavaa. Varsinkin kun nukke-elämäni on juurikin ollut suhteellisen hiljaisena (=en ole ottanut kuvia juurikaan) niin pelkkä teksti tuntuisi vain hölmöltä. Nukkeiluni hiljaisuus johtuu varmaan taas siitä, että keskityn enemmän nyt cosplay pukujeni pohtimiseen. Sama juttu taisi olla viime keväänäkin jos oikein muistan. Olen tosin maksanut Soomin Migmasta osan 3/4, joten katsotaan kun se saapuu, että miten taas inspaa :). En vain VIELÄKÄÄN ole keksinyt että mihin sen tänne huoneeseen laitan ó_ò''

Olen kuitenkin saanut siskon kanssa säädettyä yhden pika tarinan. Pikaisuus johtuu ihan siitä, ettei meillä ollut hirveästi aikaa tehdä tätä, mutta kyllä siitä ihan mukiin menevä tuli. Pitäisi kirjoittaa se ja laittaa foorumille, mutta ei vain jaksa inspata nyt. Laitan siis blogiin muutaman kivan kuvan.

 Toivottavasti nämä eivät ole liian isoja kuvia o_o. Tykkään hirveästi noista Aileenin uusista käsistä, ovat tosi söötit. Värimatsi ei vain enää ole hirveän hyvä :D No, 2007 vuoden hartsi vs 2013 (vai 2012?). Kyllähän siinä muutama vuosi on eroa. Mutta erinäisillä vaatekappaleilla homman saa ihan hyvin piiloon. Yllätyin myös tosi paljon, että Aileen jaksoi kantaa tarjottimen ihan itse (vaikka tässä kuvassa onkin puoliksi pöydän päällä). Hommasin tuollaiset söötit disneyn keiju astiat kirpparilta kun maksoi vain 1,95. Hyvä löytö siis. Olenkin halunnut jo kauan nukke kokoisia lautasia :).

 Rika lainaa Kiran vaatteita. Kira on mielissään, että saa pukea villiä metsäläistä rimssuihin. Rika taas ei oikein arvosta, mutta pitäähän teekutsuille pukeutua sievästi.

 Tässä hetki ennen Rikan saapumista. Alleria on ihan että "Hienon näköistä" ja Faroa väsyttää :D. Faro selvästikkin yrittää huitoa Allerian kättä pois.

 Kira ja keksitarjotin. Nyt päästiin asiaan. Suklaahippukeksejä ja Kira on sellainen makean mättäjä :). Kira on siis siskoni nukke. Nuo keksit ovat oikeasti muroja, Cookie Crisp muroja tarkalleen ottaen. Maistoin niitä yksi päivä ja totesin että nehän ovat täydellisen kokoisia nukkejen kekseiksi. Siitä tämä idea tähän tarinaan oikeasti lähtikin.

 Herkkuhetki. Kuvassa teetä ja keksejä. Tee on oikeasti teetä. Onneksi yksikään kuppi ei kaatunut kuvausten aikana.

Ja kuvaukset tehtiin vanhan maton päällä. Matolle joskus vuonna nakki on kaatunut punaviiniä ja jotenkin vain nauratti ajatus vähän vaarallisemmasta teehetkestä xD. "Eikä kukaan selvinnyt". Vähän kuin se Agatha Cristien Teetä kolmelle, vai mikähän sen kirjan nimi olikaan.****

Sitten vähän cosplay höpinöitä.

Otetaampa ensin aiheeksi Mion puku Project zero Deep crimson butterflystä. Kukas se olikaan? Joo, tämä oikeanpuoleinen likka. Tytöt matkalla The Lost Villageen. Siskoni cossaa sitten vasemman puoleista, Mayua :). Kuva hiiiienosti lainattu googlen kuvahausta, kuten arvata saattaa. Minä en saa Wiistäni ulos otettua mitään screenshotteja.


 Miten homma sitten on tähän mennessä edennyt? Suunnitelmanahan oli saada tänä viikonloppuna AINAKIN hame valmiiksi. Suunnitelma oli hyvä, kunnes olin leikannut hameen pitsit: yhteen kerroksista ei sitten se riittänytkään ;(. Se tietenkin tarkoitti sitä, etten saa laitettua hametta kokoon, enkä siis saa sitä valmiiksi. Mutta onneksi ei ole iso juttu ja jos vaikka vielä ensiviikonloppuna saisi sen sitten viimeisteltyä. Paidan säätämisen aloitin myös eilen, tänään pitäisi taas vähän saada eteenpäin. Eniten minua kiinnostaa (ja pelottaa) sirkkojen laittaminen. Entä jos kangas onkin niille liian paksu? Entä jos ne eivät pysy? Entä jos pilaankin kankaan!? Joo-o, eiköhän sitä kuitenkin sitä ennen parane harjoitella ensin kokeilupalalle.


(kuva ihan vain siksi koska raksutan noita perhosia *lööv*)

Olen muuten huomannut, että pukujen kohdat mihin LUULEE että menee vain VÄHÄN aikaa, ovatkin sitten järjettömän työläitä. Aion siis pistää muistisäännöksi, että varaa VÄHINTÄÄN  tuplasti aikaa jokaiseen asiaan. Ettei käy niinkuin edellisissä puvuissa: "Mä luulin että tän maalaamiseen menis vain pari tuntia!" näin sanotaan torstai iltana juuri ennen con viikonloppua, kun maalamiseen onkin mennyt 7 tuntia.  Että joo, hieno homma hermanni!


Sitten, toinen pukuni, Alicia Ru (tai Ru, toi Roux tai miten se nyt sitten kirjoitetaankaan) Sword art onlinen Alfheim puolelta. Kerroin varmaankin jossain edellisessä postauksessa että miksi halusin cossata tätä hahmoa. Kuitenkin nyt kun olen katsellut enemmän tätä pukua, olen niin innoissani siitä, että tulen tosi pahasti pettymään jos en saa sitä valmiiksi.


Kyseessähän oli siis tämä neito. Koska tästä hahmosta ei juuri kuvia löydy, repäisin ihan itse sitten jaksosta screenin. Huomasin että tämä on myös Alician peruspose, joten senkin voinee jostain kuvasta sitten löytää.
Alician puku on myös edennyt pikkuhiljaa, vaikka muutamia kyseenalaisia onkelmia on tullut vastaan. En nimittäin ole löytänyt karvakangasta korviin tai häntään, joten saattaa tulla kiire (onneksi olen korvien ja häntien tekemistä harrastanut niin paljon, että homma kyllä käy nopeasti kun kangasta löydän). Korut on hankittu (tosin nyt huomasin että tässä kuu on ihan erilailla kuin osissa muissa kuvissa o_o Pitänee siis improvisoida taas), mutta tuota otsakoristetta pitää vähän säätää. Lisäksi pitää kokeilla että mikä olisi paras keino säätää ihanat keltaiset kulmakarvat :D. Ostin kasvoväriä, mutta katsotaan mitä sillä saa aikaiseksi. Chocker on valmis ja hihoja olen päässyt aloittamaan, siinäkin tosin tuli se kämmi, että minulta loppui tuo kultainen nauha kesken ENKÄ löytänyt sitä enää samasta kaupasta ;_;. Pieni paniikki siis. Toivon että sitä löytyy jostain muualta, koska jos ei, jouhun sitten vetämään kompromissin hihojen suihin, nauha ei riitä sillä oikealla tavalla, mutta jos laitan erilailla niin se ei haittaa. Toivon vain että tästä tulisi hyvä. Minulta puuttuu koko sinappiviitta (siis sen kangas) ja tuollainen punainen koriste. Se pitänee väkertää sitten itse, jos ei muuta keksi. Paitaan olen jo leikannut kankaat valmiiksi, ajattelin nyt vain että riuhtaisen ensin tuon Mion puvun valmiiksi ja sitten keksityn tähän enemmän. Ongelmaksi tässä puvussa on myös ilmeentynyt peruukki :/ Sitä pitäisi stailia, enkä vain keksi että miten saisin noista leteistä noin muhkeat. Pitänee tilata yksi peruukki lisää ja nyysiä siitä kuituja ja harjoitella vain takuttamista.Mutta se siitä tällä kertaa. Ajattelin, että voisin tehdä jossain välissä postauksen joka käsittelee kaikkia niitä hahmoja joita olen edes joskus halunnut cossata :D

Kevättä odotellessa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti