maanantai 30. syyskuuta 2013

Kaikki mitä olen halunnut ikinä cossata osa 1

Otsikko kertoo hienosti. Ajattelin siis tehdä listan hahmoista mitä olen ikinä edes vahingossa halunnut cosplayata. Suurinta osaakaan en varmaan ikinä tule edes toteuttamaan, ja mieli tulee vaihtumaan monta kertaa, mutta ei nyt tartuta siihen.


Aloitetaan ihan ensimmäiseksi anime/mangahahmoista. Olkoon ensimmäinen vaikka Shampoo sarjasta Ranma 1/2. Tämä oli ihka ensimmäinen manga jonka luin. Shampoossa ihastutti luonne ja tukka. Vaatteetkin ovat ihanan aasialaiset. (pukua tässä nyt ei näy, mutta tekisin varmaan jonkun tytön punaisista puvuista).
Toinen söötti hahmo olisi Kanaria Rozen Maidenista. Kanaria on niin pirteä väritykseltään ja vaatteet ovat minusta tosi ihanat. Kanarian vaatteissa on mielenkiintoisia (ja minulle varmasti haastavia) muotoja.


 Seuraavaksi olisi hahmo jonka tulen aika varmasti edes johonkin coniin tekemään. Ehkä jopa johonkin ensivuonna pidettävään coniin? Hahmo on Molly Hale Pokémon 3 elokuvasta. Siinähän Molly vanhentaa itseään sopivaksi salipäällikön ikään. Tykästyin toisiksi vanhimpaan Mollyn versioon, eli ensimmäiseen vasemmalta. Puku itsessään on aika simppeli, joten tämä voisi toimia kaksipäiväisen conin jompana kumpana päivänä.Mollystä päästäänkin Pokémon elokuva 2000:n Melodyyn. Melody on mielestäni myöskin mukava hahmo, ja upeaa olisi osata soittaa ocariinaa (vai mikäs sen soittimen nimi olikaan xD) ja cossata samalla :).Yksi hahmo on myös tosi ihana, ja harkitsin sitä kauan sitten cossi kohteekseni. Valkyria Chroniclesin Isara (jonka nimeä lainasin myös nukelleni :'D). Isaraan taisin ihastua ihan vain äänenkin takia (sama ääninäyttelijä näyttelee lempi Doa hahmoani, Kasumia). Lisäksi tykkään koko hahmosta kovasti muutenkin. Tämä olisi esimerkiksi hyvä talvi cossi ponchon, hanskojen ja kenkien takia. Kyllä, tätä voisi alkaa harkita jopa uudestaan.Kaikkihan tietävät seuraavan animen, K-on:in. K-on on monessa mielessä ihana anime, mutta puvut eivät vain ole mitenkään kummalliset omaan makuuni. MUTTA jos tämä seikka unohdettaisiin niin varmasti cossaisin joskus Yuita, Mioa, Azusaa tai Tsumugia. Mieluiten varmaan ehkä Azusaa tai Mioa.


Sitten, minulle ennen kuulumaton asia. Haluaisin ehkä cossata joskus Kuroshitsujin Cieliä.. Aivan, en ole ikinä ennen crossannut, mutta tämän hahmon myötä sellainenkin ajatus alkoi kyteä, niin hyvässä kuin pahassa. Ajattelin miettiä asiaa pari kuukautta ja jos senkin jälkeen ajatus tuntuu kivalta niin alan katselemaan asiaa vähän tarkemmin. Tykkään Cielin asuista, olisi mielenkiintoista kokeilla tehdä jotain oikein hienostunutta vaatetta :D.


Olen varma että olen unohtanut jotain, mutta olkoon, seuraaviin hahmoihin!

Siirtykäämme pelien ihmeelliseen maailmaan. Project zeron pää hahmo Miku Hinasaki ei ole tuntematon hahmo, sitähän on jo joskus cossattukin. Se taisi olla Animecon joskus Tampereella kun tätä neitoa cossasin. Silloin cossasin ensimmäisen pelin pukua (ja siitä cossista ei muuten puhuta!), mutta nyt kyllä mielummin cossaisin kolmannen osan pukua.


 Toinen Project zero hahmo on tässä Deep crimson butterflyssä ilmestynyt Leidi Kureha. Kureha on minusta loistava hahmo ja minusta onkin aika sääli että hänen osansa oli niin pieni (vaikka emännöihän hän Haunted Housea). Kurehakin on vain sellainen hahmo jonka vetovoimaa en osaa selittää. Tämäkin oli yhdessä vaiheessa tosi vahvoilla ja mietin jo että sitä kyllä aikoisin cossata. Sen näkee sitten, jos tämä saa tuulta alleen.

Seuraavaksi onkin läjä League of legends hahmoja.
Ahrin loputkin puvut


 Pahoittelen laiskuutta kuvien laitossa (Ja siitä että teksti yhtäkkiä hyppäsikin kuvan alle :'D). Ahrin Midnight puku olisi ihana frostbite cossi, näin esimerkiksi. En vain tiedä olisinko niin kiinnostunut tekemään noita häntiä sitten taas uudelleen ja uudelleen :D Piirtelin kuitenkin tuon puvun paloihin ja aika kivoista osista se muodostui (korsetti, mm..)

Ja koska Ahrin koko vaatekaappihan olisi ihana tehdä, myös tämä firefox versio olisi ihana. Pidän siitä oikeasti niin paljon, että voisin sitä ihan vakavana alkaa miettimään.  Mutta edelleenkin hännät ovat ne, minkä teko ei niin paljoa vain kiinnosta enää toista kertaa xD

Unohtamatta tietenkään Ahrin SNSD faniSkiniä, joka perustuu tietenkin Girls Generation bändin musavideon vaatteisiin. Ahrin oma tanssihan on juurikin tämän Girls Generationin Run Devil Run musavideosta. Kyllä kelpais silti! Ja koska pitäähän sitä jossain elämän vaiheissa pukeutua uniformuihin :'D Ei, tätä melkein voisi alkaa jo harkita..

Jatketaampa League of legends linjalla.


Arcade Sona olisi huisin hauska tehdä. Minulla olisi siihen vähän pientä tilpehööriäkin valmiina, pitää odotella vain kunnon inspistä ja päätöstä että mihin coniin tuon haluaisi tehdä. Sona kun kuuluu lempparihahmoihini, mutta cossia hänestä en ole sen kummemmin ajatellut. Nyan catti taustat.. <3

Syndra olisi myös mielenkiintoinen puku tehdä. Tykkään kovasti tuosta vaatteesta, vaikken hahmolla juurikaan ole pelannut.


 Sitten vain "pelkkä unelma" cossi. Lolin Namin Koi skin olisi ihana. Harmi vain, ettei minulla ainakaan ole mitään fiksua ideaa tuolla pyrstölle, eikä koko vartalo puku houkuttele hirveästi. Ihailkaa silti.


Voidaan sitten siirtyä Dead or alive sarjan pariin, josta yksi lemppari hahmoistani on Hitomi. Niin ihana kuin Hitomi onkin, ei hänellä ole oikein mitään vaatetta mitä innostuisin cossaamaan ,_, Toisin sanottuna, hänen vaatteensa ovat liian tavallisia. Sisko kuitenkin cossasi ihka ensimmäisiin coneihimme Hitomia. Häneltä jos kysytään, se on niitä cosseja "Joista ei sitten puhuta!"


 Mutta, sitten päästäänkin lempihahmooni kautta aikojen: Kasumiin. Kasumilta haluaisin nimenomaan tehdä Ninja Gaiden puvun, viittoineen kaikkineen. Om nom nom nom

Tätä pukua olen ihan oikeasti harkinnut ensivuodeksi (ja sisko Ayanea, joka on hänen lemppari hahmonsa, sopivaa!), jos tunnen että kykyni vain riittävät siihen (mitä epäilen. Onneksi kaveri on koulut käynyt pukuompelija :P). Eniten minua huolettaa löytää oikeanlaista peruukkia ja kangasta pukua varten (niin että pystyn myös liikkumaan siitä ja ILMAN hirveätä kiiltoa. En halua näyttää roskasäkiltä). Poikaystävä varmaan arvostaisi tälläistä pukua :D

Sitten viimeiset puristukset jotka ovat pelihahmoja myöskin.

Ylipäätään minua kiinnostaisi tehdä ihuna Wowi hahmoni, mutta jonain casuaali tyylinä (joo, minulla on vieläkin se Tier 9 kesken.. palaan senkin pariin joskus. Silloin odottaa varmaan aika paljon purkamista ja pään ravistelua "Mitä mä oikein ajattelin silloin?"). Ei siis mitään epicejä päälle vain ihan jotain ihanaa rentoa kuten Darnassuksen tabardi xD. Tätä vielä mietin, se voisi olla jonkun kaksipäiväisen conin toinen vaate.


 Ja viimeisempänä, muttei vähäisempänä Tera hahmoni. En tosin tiedä tekisinkö sitten minkä niistä hahmoistani xD. Orava ja pupu tosin tällähetkellä kiinnostavat eniten. Vaatteetkin kun saa päättää miten haluaa (ja olen iskenyt  jo silmäni muutamaan mekkoon *3*). Tämäkin olisi tosi iso mahdollisuus ensivuoden cossiksi.Mutta tälläistä! Lisään joskus osan kaksi, jos hahmoja siihen kertyy tarpeeksi xD. Seuraavalla kerralla teen ihan oikean postauksen, jossa on ihan oikeaa asiaa! Lupaan sen.. ehkä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti